wydatki za wodę
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
wydatki za wodę
witam. pan złożył wniosek opłaca sam wode rachunek ma za 3 miesiące ale ma go za grudzień 2023 -luty 2024 ale jest wystawiony w marcu. opłacony w kwietniu. następny okres rozliczeniowy będzie miał w czerwcu za marzec kwiecień i maj. Jak mam mu doliczyc do rachunków wodę?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: wydatki za wodę
podziel opłatę na okres miesięczny i wliczGosia1979 pisze: 28 maja 2024, 12:05 witam. pan złożył wniosek opłaca sam wode rachunek ma za 3 miesiące ale ma go za grudzień 2023 -luty 2024 ale jest wystawiony w marcu. opłacony w kwietniu. następny okres rozliczeniowy będzie miał w czerwcu za marzec kwiecień i maj. Jak mam mu doliczyc do rachunków wodę?
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
Re: wydatki za wodę
Dzieki za odpowiedź. mam podzielić na 3 miesiące nawet jeśli rachunek nie obejmuje kwietnia? bo jakby w tych okresie rozliczeniowym był kwiecień to luzik za kwiecień dopiero dostanie w czerwcu.Maxima pisze: 28 maja 2024, 14:53podziel opłatę na okres miesięczny i wliczGosia1979 pisze: 28 maja 2024, 12:05 witam. pan złożył wniosek opłaca sam wode rachunek ma za 3 miesiące ale ma go za grudzień 2023 -luty 2024 ale jest wystawiony w marcu. opłacony w kwietniu. następny okres rozliczeniowy będzie miał w czerwcu za marzec kwiecień i maj. Jak mam mu doliczyc do rachunków wodę?
Oprócz wydatki za wodę - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Proszę o potwierdzenie ...
dodatki mieszkaniowe
decyzja z emerytury.
ZK a dodatek mieszkaniowy
umowa kompleksowa dostarczenia paliwa gazowego- sposób ogrzewania mieszkania
Wyliczenie dochódu
Komu wypłacić dodatek mieszkaniowy?
czy wliczamy?
Skład rodziny
Zgon
kombinacje