wydruki
Re: wydruki
mam to samo, najgorsze, ze zamówione karty muszę szukać po nazwiskach składanych wniosków, czyli co? rejestr sobie musze dodatkowy zrobić? masakra.....
wchodzicie we wnioski do obsłużenia nast. kliknąć w rodzinę, nast w SZCZEGÓŁY-OBSŁUGA- Karty zaznaczyć haczykiem i nast. drukuj potwierdzenie, nast wybrać rodzaj szablonu 9 szblon protokół odbioru kart), pobierz dokument i włącz edytowanie.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U mnie pojawia się tylko jeden szablon: "Szablon_protokol_odbior.Kart_v.2.1.0" i niestety brak w nim jakichkolwiek osób, którym przyznano KDR.
Wszystko pięknie, ładnie, bardzo dziękuje za odpowiedź 
Natomiast mam problem, na końcowym etapie, po pobraniu dokumentu nie mogę go otworzyć :/
Może ma ktoś jakiś pomysł ?

Natomiast mam problem, na końcowym etapie, po pobraniu dokumentu nie mogę go otworzyć :/
Może ma ktoś jakiś pomysł ?
Może nie masz programu do otworzenia pliku ?
W szablonie "Szablon_protokol_odbior.Kart_v.2.1.0" nie ma nazwisk, bo pojawią się dopiero, gdy wydamy karty. Dlatego teraz trzeba od razu wydać w systemie, gdy osoba się po nie pojawi i dodatkowo od razu wydrukować, żeby podpisała odbiór.
Takie ułatwienie
W szablonie "Szablon_protokol_odbior.Kart_v.2.1.0" nie ma nazwisk, bo pojawią się dopiero, gdy wydamy karty. Dlatego teraz trzeba od razu wydać w systemie, gdy osoba się po nie pojawi i dodatkowo od razu wydrukować, żeby podpisała odbiór.
Takie ułatwienie

Oprócz wydruki - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Numer koperty
komunikat na SI KDR
Zamówienie
Anulowanie
Zamówienie i wydanie Kart - POMOCY !!!
brak sił
Help Desk KDR
Termin ważności karty
sukces
przedłużenie ważności
czy to jest ważne??
Wniosek w formie roboczej-POMOCY
Wydłużenie karty proszę o pomoc
Moża juz wysyłać zamówienia
Niepoprawna nazwa użytkownika, haslo lub zablokowane konto.
wnioski