no proszę cięandzia28 pisze:"Zagwostka" wyjaśnij mi dlaczego 1,5% od otrzymanej dotacji skoro w kwocie otrzymanej dotacji znajduje się już 1,5% kosztów? tak licząc koszty obsługi liczone są podwójnie: 1,5% od otrzymanej kwoty na świadczenia i 1,5% od 1,5%.
Zgadzam się! Ja też wyliczam 1,5% i cześć65456846 pisze:A ja się tam nie zastanawiam i nie rozwodzę nad tym za bardzo. W punkcie 2 mam napisane tak:
Otrzymana z budżetu państwa w danym miesiącu dotacja na realizację ustawy z dnia 11 lutego 2016 r. o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci, z tego:
więc wpisuję otrzymaną dotację i z tego dzielę na 1,5% oraz 98,5%. Co mi się rozwodzić nad tematem skoro chcą takich danych, a nie czy Ci zostało 4000 zł czy wydałeś mniej czy więcej...
Nikt nigdzie nie chce wiadomości czy Ci coś zostało czy zabrakło....chcą konkretnie matematyczne wyliczenia i tyle! Nie róbcie sobie niepotrzebnych problemów!
no i o to chodzinowa11 pisze:65456846 pisze:A ja się tam nie zastanawiam i nie rozwodzę nad tym za bardzo. W punkcie 2 mam napisane tak:
Otrzymana z budżetu państwa w danym miesiącu dotacja na realizację ustawy z dnia 11 lutego 2016 r. o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci, z tego:
więc wpisuję otrzymaną dotację i z tego dzielę na 1,5% oraz 98,5%.
Zgadzam się! Ja też wyliczam 1,5% i cześć