Wyjaśnienie w sprawie zwrotu nadwyżki kasy - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 12 gru 2013, 16:53

mam bojowe zadanie muszę napisać wyjaśnienie dlaczego zostało 40 tyś zwrotu z FA - pisał ktoś coś podobnego
~Pracownik FA

Napisano: 12 gru 2013, 17:05

może ktoś pisał
~Pracownik FA

Napisano: 12 gru 2013, 17:24

ale już wyjaśnienia? mi też zostanie ale nie na funduszu ale na zasiłkach rodzinnych. Spodziewam się wyjaśnienia od wojewody ale dopiero w styczniu jak oddam.
~m

Napisano: 13 gru 2013, 10:43

mi księgowa kazała napisać już dla niej wtłumaczenie
~Pracownik FA

Napisano: 13 gru 2013, 10:50

jak masz taką nadgorliwą księgową, która się nudzi to napisz jej wyjaśnienia:
1. źle naliczona została kasa ze względu na brak właściwej komunikacji ze strony osoby zajmującej się księgowością o ilości posiadanych i wydanych środków;
2. niewłaściwa komunikacja pomiędzy poszczególnymi działami ośrodka z powodu braku informacji i małej komunikatywnego działu księgowości;
3. kwestia planowanych wydatków jest w zakresie czynności księgowej;
4. księgowa z powodu swej ciężkiej urody nie zadbała należycie o powiększenie ilości rozbitych rodziny a sama nie urodziła właściwej ilości dzieci by podać ich ojców o alimenty;
5. twoje moce wykrywania przyszłości (niekiedy zwane wróżbiarstwem) zostały zakłócone przez złe moce wydobywające się z pokoju głównej księgowej;
6. zabrakło fusów z kawy.
~Elmer

Napisano: 13 gru 2013, 11:22

3. kwestia planowanych wydatków jest w zakresie czynności księgowej

a to fajnie by bylo!
u mnei ja musze to planowac............
~lili

Napisano: 13 gru 2013, 11:23

i pkt 6 mi się podoba
~lili

Napisano: 13 gru 2013, 11:43

pkt 5 i 6 - rewelacja, musze se spisać do moich wyjaśnień :p
~niuniu

Napisano: 13 gru 2013, 13:12

he he he Elmer to jest świetne. Ja sobie pożyczę bo muszę pisać wyjaśnienia ale co do dużych niedoborów ;)
~Gośka

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x