Na jakiej podstawie wstrzymałaś wypłatę na jakie artykuły się powołałaś. Jedynym jest art. 152 KPA ale tylko w przypadku gdy podejrzenie jest, że decyzja zostanie uchylona ale dec. wydał ROPS nie ty nie masz uprawnień wstrzymać realizację decyzji ROPS bez pisma od nich.mika31 pisze:Ja wstrzymywałam wypłatę na prośbę wnioskodawcy i wysyłałam wniosek wraz ze wszystkimi dokumentami do ROPS. Decyzje uchylę dopiero jak przyjdzie mi jakakolwiek odpowiedź z ROPS.
Już napisałam, my wstrzymujemy na wniosek klienta.adrianwarss pisze:Na jakiej podstawie wstrzymałaś wypłatę na jakie artykuły się powołałaś. Jedynym jest art. 152 KPA ale tylko w przypadku gdy podejrzenie jest, że decyzja zostanie uchylona ale dec. wydał ROPS nie ty nie masz uprawnień wstrzymać realizację decyzji ROPS bez pisma od nich.mika31 pisze:Ja wstrzymywałam wypłatę na prośbę wnioskodawcy i wysyłałam wniosek wraz ze wszystkimi dokumentami do ROPS. Decyzje uchylę dopiero jak przyjdzie mi jakakolwiek odpowiedź z ROPS.
Wiem, u nas ościenne ośrodki tez wstrzymują.Edysia185 pisze:Tez tak robię, ale zaraz Ci napiszą, ze nie ma żadnej podstawy prawnej.