wynagrodzenie asystenta rodziny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 6    [ Posty: 56 ]

Napisano: 04 lut 2014, 13:15

ale przypominam, że to wątek o asystencie- zarobkach ? a nie emilce..co wy z tą emilką, się dołujecie sami ?
~frania

Napisano: 04 lut 2014, 13:17

to paskudna rzecz podszywać się pod kogoś, emilko z 11.02 nie rób tego więcej. ja jestem jedna \"rozpoznawalna\". Nie wystarczę wam ja, musicie atakować tą drugą?

ps wy chyba naprawdę nie macie nic do roboty, a ja wam tu o autorytetach. \"Ogarnijcie się\"
~emilka

Napisano: 04 lut 2014, 13:19

franku daj spokój twoja wypowiedź też odbiega od tematu
~emilka

Napisano: 04 lut 2014, 13:26

no faktycznie 11.02 już minął a Ty emilka wez się za robotę ,jedna już taka przewijała się na forum i pier....dzieliła tak jak Ty.
~kasia

Napisano: 04 lut 2014, 13:34

ale chodzi o emilkę z 11.19 ? , nie! kasia mówi o emilce z 11.17 - no chyba ,że coś p.o.p..ie.r.d.z.i.e.l.i.ł.a ..A z 11.02- nie rozumiem?
~frania

Napisano: 04 lut 2014, 13:35

to o co właściwie chodzi ??
chwilę czegoś tu nie rozumiem?
~kaśka

Napisano: 04 lut 2014, 13:40

a weźcie się wy do roboty wszystkie anki, kaśki , franki anie się głupotami zajmować
~izka

Napisano: 04 lut 2014, 13:48

widzicie jak łatwo wam w głowach zawrócić niczym. Jestem tu jedna i najbardziej kompetentna ( wielokrotnie o tym pisałam, ale nie będę znowu bo ktoś powie ze się chwalę). Potrafię na raz robić wiele rzeczy czego i wam życzę, ale spodziewam się że w ich realizacji może być wam trudno. Gdyby mnie tu nie było to to forum by zamarło i czym byście żyli?

ps i jestem zadowolona z siebie, mam ambicje, pomysły i wszyscy pytają mnie o radę.
~emilka

Napisano: 04 lut 2014, 14:01

i jak się robi wiele rzeczy na raz tzn nic się nie robi.
~kasia

Napisano: 04 lut 2014, 14:13

oj dziewczyny ...potrząsać Waszą głową do woli i nic nie wyleci
!! nic, absolutnie nic.;) ....podnieciłaś się dziewucho jedna z drugą tą zabawą strasznie.. gęsiej skórki dostaję jak pomyślę komu odpisuję

ps. od mojego ostatniego wpisu z 11.02 --siedziałyście na kompie do tego czasu jak głupie pinie;)
~emilka rasyłow

Strona 5 z 6    [ Posty: 56 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x