wynagrodzenie za prace w projekcie
Re: wynagrodzenie za prace w projekcie
czytam te wypowiedzi i brak mi slow, tez am byc do projektu oddelegowany, od pierwszego lipca mial sie zaczac projekt, nik nic nie mowi cisza wokol tego wielka brak zaangazowania i wspolnych rozmow, tylko wykorzystano kilku pracwnikow, by napisali proekt i zero odzewu od dyrektora, wogle nie ineteresuje sie, jakby mu nie zalezalo na pracownkach socjalnych, zero tez podwyzek, pesje ciagle te same, az wstyd mowic, jestesmy zwyklym robolami dla naszego dyrektora i kierownictwa, ciagle tylko nas krytykuja i poprawiaja, godza w nasza wartosc i godnosc, moze lepiej grupowo zwolnic sie z tego dziadostwa......nie wierzymy juz w zaden kapital ludzki zadne projekty to tylko sciema, nabijanie kasy dla ksiegowych i zarzadzajacych osrodkami, a pracownik socjalny jest zwyklym robolem.....grszym od klienta.......ktoremu wszystko sie daje na zawolanie....szkoda gadac....
Ja tez zostałam na nowa umowę jako systemowa, niby lepiej na tym wyjdę ale czytając forum to mam watpliwości. Narazie jestem załamana bo nie byłam na żadnym szkoleniu a wszystko mam wiedzieć. Jakoś bedzie -pozdrawiam wszystkich
Cieszcie się, że macie tyle. Ja dostałam 1600 brutto narazie bez dodtaku 250 choć w teren wyjeżdżam.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~fanka
a ile masz środowisk?
ja mam brutto 1700 - mam sie cieszyć?
w teren narazie nie jeżdżę i nie mam dodatku...
Liczyłam na więcej...
a ile masz środowisk?
ja mam brutto 1700 - mam sie cieszyć?

w teren narazie nie jeżdżę i nie mam dodatku...
Liczyłam na więcej...
mysle ze dostaniemy wszyscy odpowiednie nagrody na dzien pracownika socjalnego to zaszalejemy pozdrawiam
projekt sie konczy, realizujemy go od wrzesnia. Jestem zatrudniona w projekcie na reke dostaję okolo 1393 zł. Robię promocje, nadzoruje szkolenia i 18 kontraktow. Ponadto robie dodatkowo prace, ktora wykonywalam wczesniej jako pracownik socjalny. Obiecano nagrody, ale niestety nikt ich do tej pory nie widział:( Na zatrudnieniu do projektu stracilam i to wiele....
Ja jestem pracownikiem do projektu, ale ponieważ uzupełniam wykształcenie (narazie aspirant pracy socjalnej) nie mogę podobno pisać kontraktów i wywiadów, więc robią to za mnie pracownicy socjalni i oczywiście dostaną za to nagrodę. Mam pytanie czy mogę sama pisać wywiady i otrzymywać jakieś nagrody, bo narazie to moja pensja jest mikra?
Niestety - aspirant pracy socjalnej nie może przeprowadzać samodzielnie wywiadów środowiskowych.
Oprócz wynagrodzenie za prace w projekcie - Dodatek 250zł przeczytaj również:
250 zł W DPS
zasiłek dla samotnie wychowującej dziecko
teren
pieczątka
dodatkowy urlop
dodatek 250 i praca przy projekcie
pcpr zmiany kryteriow o dochodach
od kiedy podwyżki?
dodatek 250 zł
Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!