wynagrodzenie za prace w projekcie
Re: wynagrodzenie za prace w projekcie
w tym roku jet to 15 % zadania numer 1 aktywna integracja
a czy kotś miał już kontrolę w soim ośrodku i okazało sie że osoby z projektu nie musza prowdzić karty czsu pracy
Kartę czasu pracy musi wypełniać pracownik zatrudniony w ramach projektu na podstawie umowy zlecenia lub o dzieło za określoną stawkę godzinową/dniową (nie miesięczną). U nas wypełnia doradca zawodowy oraz psycholog. Nikt więcej.
jestem zatrudniona jako aspirant pracy socjalnej i pisze decyzje dla ludzi i robie listy wypłat czy należy mi się za to jakieś wynagrodzenie. Z tego co wiem to chłopak który to robił w zeszłym roku otrzymał wynagrodzenie i nie wiem co ze mną
wy złodzieje z pomocy społecznej zamias pomagać to kradniecie wstd za takich ludzi jak wam niewstyd
ty halinka, a ty.......juz wstałas, juz posprzatałas flaszki, no to wez sie za słownik ortograficzny- jak chcesz cos napisac do ludzi....
widać dupku czym jesteś i co tam robisz.nie jesteś wart nawet połowy swego wynagrodzenia.Takie teksty pozostaw swojej rodzinie! Jesteś zwykłym darmozjadem!
Te wszystkie projekty są robione dla ich prowadzacych : Kordynatorów, psychologów, doradców zawodowych itp..( 100-200zł za godzinkę z klientem projektu, a tych godzinek jest troche ) Oni zgarniają połowe budżetu projektu.To co dostanie pracownik socjalny za kontrakty to śą grosze. Korzyśc z takiego projektu dla klienta jest praktycznie żadna , własciwie bezużyteczna. naprodukowane jest mnóstwo niby wizazystów , niby stylistów, niby kierowców - niewiele zdaje egzamin,niby informatyków, grafików, sprzedawców itp.itd
A GDZIE PRACA DLA NICH ?., KTO TAKICH NIBY FACHOWCÓW ZATRUDNI?
TO JEST PRODUKCJA ZBĘDNYCH FACHOWCÓW!!!!!!!!!! MOŻE KTOŚ MĄDRY NAPISZE PROJEKT NA BUDOWĘ FABRYKI DLA KOŃCZĄCYCH TE WASZE BEZNADZIEJNE PROJEKTY LUDZI?
Byłam uczestnikiem takiego projektu , pracy jak nie miałam tak nie mam.
A GDZIE PRACA DLA NICH ?., KTO TAKICH NIBY FACHOWCÓW ZATRUDNI?
TO JEST PRODUKCJA ZBĘDNYCH FACHOWCÓW!!!!!!!!!! MOŻE KTOŚ MĄDRY NAPISZE PROJEKT NA BUDOWĘ FABRYKI DLA KOŃCZĄCYCH TE WASZE BEZNADZIEJNE PROJEKTY LUDZI?
Byłam uczestnikiem takiego projektu , pracy jak nie miałam tak nie mam.
MAM PYTANIE JEŻELI W PROJEKCIE JEST PRZYZNANE DLA PRACOWNIKA 3000 ZŁ A DOSTAJE 1100ZŁ.CZY TO TAK MOŻE BYĆ?Z GÓRY DZIĘKI ZA ODP. POZDRAWIAM
Oprócz wynagrodzenie za prace w projekcie - Dodatek 250zł przeczytaj również:
250 zł W DPS
zasiłek dla samotnie wychowującej dziecko
teren
pieczątka
dodatkowy urlop
dodatek 250 i praca przy projekcie
pcpr zmiany kryteriow o dochodach
od kiedy podwyżki?
dodatek 250 zł
Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!!