Witam serdecznie. Bardzo proszę o pomoc. Muszę przeprowadzić ankietę do pracy magisterskiej z pracownikami socjalnymi na temat wypalenia zawodowego. Gdyby ktoś miał chwilkę czasu podaje link https://docs.google.com/forms/d/12zvzGi ... ested=true
Jestem zbyt wypalony emocjonalnie, aby wypełniać jakieś ankiety. Może jakby ankieter do mnie przyszedł osobiście, to wykrzesał bym z siebie odrobinę zapału i woli na odpowiedź na te pytania. Osobiście robiłem takie ankiety- ale najlepiej być w MOPS- i poprosić o to pracowników socjalnych. Badanie będzie rzetelniejsze. Powodzenia w obronie pracy.
Niestety w ośrodkach, które znajdują się w mojej okolicy jest za mało pracowników socjalnych, dlatego prócz ankiet, które przeprowadziłam sama, muszę wspomóc się tymi przeprowadzonymi internetowo
"Wypalenie zawodowe pracowników socjalnych"- po incydencie w Makowie, ten termin ma już nową, dodatkową, mocno makabryczną konotację. Zdarza się, że osoby wykonujące ten zawód są dosłownie podpalane i płoną... !!!