wnioskodawca wynajmuje mieszkanie komunalne z zasobu gminy dostałam telefon z referatu Gospodarki komunalnej o wypowiedzeniu najmu...złożony został wniosek na nowy okres mając potwierdzenie wypowiedzenia najmu dodatek mieszkaniowy się nie należy.decyzja odmowna?
wnioskodawca wynajmuje mieszkanie komunalne z zasobu gminy dostałam telefon z referatu Gospodarki komunalnej o wypowiedzeniu najmu...złożony został wniosek na nowy okres mając potwierdzenie wypowiedzenia najmu dodatek mieszkaniowy się nie należy.decyzja odmowna?
dodatek jest już przyznany? wypowiedzenie najmu...od kiedy traci tytuł prawny do lokalu? Czy należy się lokal socjalny? Bo chyba na bruk nie wyrzucają...chyba, że ktoś sie wyprowadzil do swojego mieszkania:)Trzeba to sprawdzic dokladnie
dopiero wniosek został złożony gmina wypełnia mi oświadczenie jako zarządca z tym że również będą zaległości stąd też te wypowiedzenie...i teraz nie wiem czy wydać decyzje zakręcony przypadek i już sama nie wiem jak do tego uderzyć
witam dostałam zwrot wniosku proszę o wypowiedzenie się zaległość za czynsz jest od 2010roku, na wniosek petenta zostało rozłożone zaległości na raty wypowiedzenie umowy jest ale przy podpisaniu porozumienia i wywiązywaniu się eksmisja zostaje wstrzymana...w tej sytuacji mogę wystawić decyzję przyznającą?