wyrównanie pensji - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 19 lut 2014, 16:56

czy dyrektor musi w ciągu 2 lat zrównać pensje wychowawców? i czy jest to obligatoryjne? jaki dokument o tym mówi? czy tylko to jest dobra wola dyrektora?
~Jola

Napisano: 19 lut 2014, 18:03

Nic nie wiem o tym. Z czego to miałoby wynikać ?
~Ciekawy

Napisano: 20 lut 2014, 0:20

Jola nic takiego nie ma. Ja napisałem, że ma swój własny plan aby w dwa lata doprowadzić do wyrównania pensji w moje placówce. Czy się uda zobaczymy.
~Marcin

Napisano: 20 lut 2014, 12:58

co to znaczy do wyrównania pensji? wszyscy będą mieć taką samą zasadniczą? czy wszyscy będą mieli taką samą pensję brutto? czy na czym ma to polegać?

jak wyrównasz jeżeli jest nierówno? czyli ktoś będzie dostawał podwyżki a inny nie? bo co bo gorzej pracuje?
~Marianna

Napisano: 20 lut 2014, 13:24

Zrównasz pensje? Ciekawe jak? Dasz podwyżkę starym kapkom a nowym kapkom nie? Gratuluję! Oczywiście atmosfera pozostanie wspaniała jak to u Marcina.
~kapek

Napisano: 20 lut 2014, 16:28

Uważam,że pensja powinna być zróżnicowana. Zwłaszcza gdy to dotyczy to stanowisk młodszych wychowawców, wychowawców, starszych wychowawców.
~Piotr

Napisano: 20 lut 2014, 17:38

Jezu nie wszystkim równo wiadomo, że w widłach pozostaną. Założenie jest takie aby osoby na poszczególnych stopniach awansu miały zbliżone płace zasadnicze np. starszy wychowawca płaca zasadnicza w przedziale 2500 - 2700 brutto. Może teraz jaśniej się wypowiedziałem. Piotr dokładnie jak napisałeś. Ja mam obecnie już prawie wszystkich starszych wychowawców.
~Marcin

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x