WYSTRASZYŁAM SIĘ - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 04 kwie 2014, 14:25

\"Moi\" dłuznicy mają w teczkach wszystko co powinni miec ale niestety bez zwracania uwagi na daty Wszystkie pisma /wszczecia , zobowiązania ,upomnienia ,tytuły maja między sobą ponad miesięczne okresy jedno od drugiego / Wszystko maja ... oprócz przestrzegania czasokresu obowiązującego ... aja nie wiejm gdzie zawarte sa normy między odstepami czasu
W upomnieniu jest napisane że dluznik ma 7 dni na wpłate a od momentu otrzymania prze niego pisma mija ją 3 miesiące jak wystawiam tWyk Tak jest z wszytkimi pismami Niby wszystko jest ale .. toego sie boje Nie myslalam że to takie ważne
CZY TO STRASZNE PRZEWINIENIE dla kontrolujących ?
~KASIA

Napisano: 04 kwie 2014, 14:26

Pan Kierownik ubije mnie.......bo zwolnic się nie dam ale juz będe przestrzegala terminow
~KASIA

Napisano: 04 kwie 2014, 14:39

ja się dołączam do tego co piszesz bo prowadzimy wszystko ZR, ŚP ZP koordynację FA becik SZO itd jesteśmy podzielone tylko alfabetycznie czy kontrola się bardzo czepia terminów w FA gdzie nie sa jasno sprecyzowane
~Lena

Napisano: 04 kwie 2014, 14:40

\"Pan Kierownik ubije mnie...\"
To będzie piękny pogrzeb....
~Elmer

Napisano: 04 kwie 2014, 15:40

napiszą w protokole, ze nieterminowo
~anna

Napisano: 04 kwie 2014, 16:47

nie chce umierać Ktos mi tu powiedzial że mam sie nie martwić tym na co wpływu nie mam . A nie mam Co z tego jak przezywam i nie umiem sie nie martwić
~KASIA

Napisano: 04 kwie 2014, 16:57

Mam to samo albo jeszcze gorzej i mam to w...
~ludek

Napisano: 04 kwie 2014, 16:59

kup piwo
~Elmer

Napisano: 04 kwie 2014, 17:09

Postawiłbyś raz a nie tylko doradzasz...
~ludek

Napisano: 04 kwie 2014, 17:12

ja nie stawiam, mi się stawia.
A wybredny jestem.
Mam zasady
~Elmer

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x