będzie dobrze na prawdęzocha1234 pisze: ↑03 lut 2022, 12:50Nie robiłam 500+ ale teraz dostałam w spadku- też oczywiście za darmo. Żal oczywiście mam- bo widzę podejście wszystkich do tego tematu- Dacie radę, bo przecież tylko wy umiecie to robić!- i spokojnie każdy kawkę pije bo to nie na niego spadło.
Wiem, że te 2% kosztów na nic nie starczy. Dlatego chyba wypalam się zawodowo już na maksa.
Mind Of Good pisze:Zagra Pani w statki z kierownictwem i obstawia Pani L4.
pytanie czy to coś zmieni... i po powrocie z l4 trzeba będzie i tak zrobić dodatek osłonowy ....Mind Of Good pisze: ↑03 lut 2022, 14:18Według badania Kronos Incorporated i Future Workplace na wypalenie zawodowe mają wpływ także zewnętrzne czynniki. Są nimi:
nieadekwatne wynagrodzenie (41 proc.),
przeciążenie pracą (32 proc.),
nadgodziny (32 proc.),
nieefektywne zarządzanie w firmie (30 proc.),
brak związku między rolą pracownika, a strategią firmy (29 proc.),
niska kultura pracy (26 proc.)
Zagra Pani w statki z kierownictwem i obstawia Pani L4.
@jasiak, na pewno zmieni to o tyle, że Pani odpocznie psychicznie i fizycznie. Może do czasu powrotu Pani do pracy powstanie już jedna ustawa nie budząca wątpliwości, może kierownik lub kierowniczka wyznaczy zastępstwo dla tej Pani i wniosków będzie mniej. Zdrowie przede wszystkim.jasiak pisze: ↑03 lut 2022, 15:09Mind Of Good pisze:Zagra Pani w statki z kierownictwem i obstawia Pani L4.pytanie czy to coś zmieni... i po powrocie z l4 trzeba będzie i tak zrobić dodatek osłonowy ....Mind Of Good pisze: ↑03 lut 2022, 14:18Według badania Kronos Incorporated i Future Workplace na wypalenie zawodowe mają wpływ także zewnętrzne czynniki. Są nimi:
nadgodziny (32 proc.),
oczywiście, że zdrowie najważniejszeMind Of Good pisze: ↑03 lut 2022, 15:38@jasiak, na pewno zmieni to o tyle, że Pani odpocznie psychicznie i fizycznie. Może do czasu powrotu Pani do pracy powstanie już jedna ustawa nie budząca wątpliwości, może kierownik lub kierowniczka wyznaczy zastępstwo dla tej Pani i wniosków będzie mniej. Zdrowie przede wszystkim.jasiak pisze: ↑03 lut 2022, 15:09Mind Of Good pisze:Zagra Pani w statki z kierownictwem i obstawia Pani L4.pytanie czy to coś zmieni... i po powrocie z l4 trzeba będzie i tak zrobić dodatek osłonowy ....Mind Of Good pisze: ↑03 lut 2022, 14:18Według badania Kronos Incorporated i Future Workplace na wypalenie zawodowe mają wpływ także zewnętrzne czynniki. Są nimi:
nadgodziny (32 proc.),