i oczywiście do to dej ewidencji ludności występujesz z wnioskiem o udostępnienie danych osobowych z oficjalnym pismem ?staś pisze:Pani korzysta z FA i ZR. Jak co miesiąc analizuję zmiany z ewidencji ludności co by wyeliminować jakieś za zgony śluby itp. sprawy i wyszlo na jaw że moja świadczeniobiorczyni zawarła związek mał. w innym urzędzie z ojcem dziecka 02.08.2014. o czym do tej pory nie zawiadomiła nas. Wysyłam jej zawiadomienie o zgł. się i mam pytanie czy sytuację rodzinną zmieniam od sierpnia czy miesiąc nastepny po miesiącu w którym zawarła związek. podpowiedzcie proszę.
a po co u nas tez Pani z usc sama przychodzi z aktami zgonów i informuje nas kto zmarł, trzeba się dogadać z uscewalu pisze:i oczywiście do to dej ewidencji ludności występujesz z wnioskiem o udostępnienie danych osobowych z oficjalnym pismem ?staś pisze:Pani korzysta z FA i ZR. Jak co miesiąc analizuję zmiany z ewidencji ludności co by wyeliminować jakieś za zgony śluby itp. sprawy i wyszlo na jaw że moja świadczeniobiorczyni zawarła związek mał. w innym urzędzie z ojcem dziecka 02.08.2014. o czym do tej pory nie zawiadomiła nas. Wysyłam jej zawiadomienie o zgł. się i mam pytanie czy sytuację rodzinną zmieniam od sierpnia czy miesiąc nastepny po miesiącu w którym zawarła związek. podpowiedzcie proszę.
a może w totka wygrałastaś pisze:chyba za ten fundusz alimentacyjny od męża
I jaką masz podstawę prawną do weryfikacji danych dotyczących ślubów? I czy w momencie gdy masz wiedzę, że strona zataiła istotną informację informujesz organy ścigania? Bo jeśli nie to tak trochę o kant dupy te wasze weryfikacje.staś pisze:Jak co miesiąc analizuję zmiany z ewidencji ludności co by wyeliminować jakieś za zgony śluby itp. sprawy