wywiad - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 kwie 2024, 10:10

czy obowiązkowe jest wysyłanie informacji o przeprowadzeniu wywiadu, czy można z zaskoku /to rozwiązanie praktykuję... :roll: /
kasia.f
Stażysta
Od: 10 cze 2021, 13:50
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne,
pomost

Napisano: 04 kwie 2024, 11:11

kasia.f pisze:
04 kwie 2024, 10:10
czy obowiązkowe jest wysyłanie informacji o przeprowadzeniu wywiadu, czy można z zaskoku /to rozwiązanie praktykuję... :roll: /
kiedyś czytałam orzeczenie sądu...była tam sytuacja, że zawiadomienie było...którego dnia tylko godziny nie było podanej....koleś się odwołał od decyzji bo dostał odmowę...bo nie można go było zastać w mieszkaniu i uchylili decyzję sko....koleś podał, że nie będzie czekał cały dzień w domu bo musi do lekarza...czy coś :) więc ja wysyłam zawiadomienie z datą i godziną przeprowadzenia wywiadu :) choć wiem, że co to za sprawdzanie.... :roll:
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Napisano: 04 kwie 2024, 14:10

:-) pisze:
04 kwie 2024, 11:11
kasia.f pisze:
04 kwie 2024, 10:10
kiedyś czytałam orzeczenie sądu...była tam sytuacja, że zawiadomienie było...którego dnia tylko godziny nie było podanej....koleś się odwołał od decyzji bo dostał odmowę...bo nie można go było zastać w mieszkaniu i uchylili decyzję sko....koleś podał, że nie będzie czekał cały dzień w domu bo musi do lekarza...czy coś :) więc ja wysyłam zawiadomienie z datą i godziną przeprowadzenia wywiadu :) choć wiem, że co to za sprawdzanie.... :roll:
Idę z zaskoczenia, ale jeśli nie zastanę nikogo wtedy oficjalne pismo z prośbą o kontakt w terminie 7 dni. Nie zadzwoni i nie umówi się - odmowa.
Maxima
VIP
Od: 14 kwie 2017, 9:34
Zajmuję się: DM DE

Napisano: 18 wrz 2024, 10:01

Witam! Proszę powiedzcie co w sytuacji kiedy nie udało się przeprowadzić wywiadu ponieważ pracownik nie zastał wnioskodawcy a dodatkowo z notatki pracownika wynika że z informacji uzyskanej ze środowiska Pan nie przebywa pod wskazanym adresem. Z nieoficjalnego źródła wiemy że Pan wyjechał za granicę do pracy.
JaGo
Stażysta
Od: 06 kwie 2020, 12:06
Zajmuję się: ŚR DM DE

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem