wywiad środowiskowy
wywiad środowiskowy
Czy rodzinny wywiad środowiskowy może być przeprowadzony z zaskoczenia, bez poinformowania o dokładnym terminie i godzinie?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: wywiad środowiskowy
Najlepsze sa takie:)
jak przychodzi do mnie ktoś z podaniem informuję, że w ciągu 14 dni roboczych przyjdę. Pytam przy tym, czy nie mają czegos zaplanowanego, żeby ewentualnie ten dzień nie przyjść. I czekają grzecznie;) Jak i tak siedzą w domu nierobi im to różnicy. Jeśli osobę trudniej zastać to wtedy ewentualnie się umawiam
jak przychodzi do mnie ktoś z podaniem informuję, że w ciągu 14 dni roboczych przyjdę. Pytam przy tym, czy nie mają czegos zaplanowanego, żeby ewentualnie ten dzień nie przyjść. I czekają grzecznie;) Jak i tak siedzą w domu nierobi im to różnicy. Jeśli osobę trudniej zastać to wtedy ewentualnie się umawiam
Re: wywiad środowiskowy
My też nie umawiamy się w większości przypadków, ostatnio miałam taki przypadek: wywiad w srodowisku 15 lutego, małzeństwo, obydwoje bezrobotni, pana w domu nie było, podobno poszedł do sklepu, poprosiłam, by pan stawił się u mnie w biurze, w celu podpisania oswiadczenia dot. podejmowania prac dorywczych, do tej pory nie stawił się, mimo pisemnych wezwań, zona uparcie twierdzi, ze mąż jest w domu, ale nie tłumaczy dlaczego nie stawia się, tak więc wychodzą rózne sprawy, byc moze podjął pracę na delegacji.
Oprócz wywiad środowiskowy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
refundacja zasiłku
Prośba o wzory
Tytuł wykonawczy, koszty upomnienia umorzenie
zasiłek stały - chce poznać wasz tok rozumowania :)
wynagrodzenie za sprawowanie opieki
Zasiłek Stały w rodzinie
specjalistyczne usługi
ZASIŁEK STAŁY, nowy przepis
case management
stypendium socjalne liczymy
dochód z gospodarwstwa rolnego - pilne!
pismo o kuratora bez wywiadu
osiem
termin na pismo
Cudzoziemcy
Zarobki pracowników socjalnych