wywiad zdo proszę o pomoc - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 13 cze 2014, 9:13

heiland pisze:
A nie lepiej Wam się dogadać z socjalnym żeby się w wywiadzie odniósł do okresu poprzedniego "Pani już się łona mno nie opiekuje łod dawna bardzo" i wtedy było by jaśniej :p
wywiad jest do bieżących świadczeń niestety
u mnie kobitka po 1 lipca 2013 roku kilka razy dzwoniła, że syn jak przestał brać kase to nie przyjeżdża .. 16 maja dzwoni i pyta czy może przyjść złożyć wniosek by synuś brał zasiłek na nią :shock:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 9:19

Za dużo się naoglądałem ludzi jak np: Dziadek powykrzywiany ledwo przyszedł do nas o kulach, głowa mu wisiała nienaturalnie nad ziemią i prosił o przeniesienie do jakiegoś DPSu czy coś bo wnuczka nie przychodzi do niego od kiedy zabrano świadczenie, przez takie coś chyba bym robił co mógł żeby takim osobom jak ona nie wypłacić. Wiem, że np. wywiad w tym tego nie dotyczy ale brałbym to pod uwagę.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 13 cze 2014, 9:23

właśnie właśnie.. nawet jakby powiedziała: łon to już mo mnie od dawna w poważaniu to wyszło to na wywiadzie który dotyczy bieżących świadczeń -.- przez to chyba argumentacja trochę leżałaby w odmowie a opiekun konfliktowy ;]
eMu
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 kwie 2014, 13:02
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 9:30

A co tam, takiego błędu małego nie możesz popełnić i odmówić zaległych na podstawie wywiadu? :p
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 13 cze 2014, 9:34

uwierz mi bardzo bym sobie tego życzyła, przypadkiem natomiast mając w perspektywie te całe odwołania i SKO... no nie wiem, pewnie zawalczę po stronie babci ;P
eMu
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 kwie 2014, 13:02
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 9:54

Możecie sobie po mnie pojechać, obgadać, że nieprawnie itp. bym zrobił, ale w takim przypadku "patologi" jak opisałem postąpił bym właśnie tak.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x