Wzór decyzji wygaszającej stypendia - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 17 cze 2014, 12:54

Czy ma ktoś może wzór decyzji wygaszającej stypendium? Kobieta nie doniosła mi żadnych rachunków i muszę na podstawie art. 162 KPA wygasić decyzję. Proszę o podpowiedzi
Aga2014

Napisano: 20 cze 2014, 8:21

Jak robię decyzje to zaznaczam okres i do kiedy ma być wypłacone z zaznaczeniem, że wypłacamy po dostarczeniu rachunków lub faktur. I żadnych wygaszeń nie robię.
MZv2

Napisano: 20 cze 2014, 8:53

Wydaje mi się,że w takiej sytuacji też należy wygasić decyzję

Art. 162. § 1. Organ administracji publicznej, który wydał decyzję w pierwszej instancji, stwierdza jej wygaśnięcie, jeżeli decyzja:
2) została wydana z zastrzeżeniem dopełnienia przez stronę określonego warunku, a strona nie dopełniła tego warunku.

Ja do tej pory nie wygaszałam,bo dzwonię po ludziach żeby raczyli przyjść się rozliczyć
xyz@

Napisano: 24 cze 2014, 12:31

byłem na szkoleniu i Pani prowadząca jak i uczestnicy szkolenia nie wygaszali decyzji.
xezon

Napisano: 25 cze 2014, 15:05

Wydaje mi się że jeśli klient nie doniesie faktur należy uchylić decyzję w całości lub części jeśli nie doniósł na pełną kwotę.
Monika123

Napisano: 03 lip 2014, 10:32

A ja mam prośbę, mógłby ktoś podzielić się wzorem decyzji uchylającej przyznane stypendium?
atka28

Napisano: 04 lip 2014, 10:25

nie możemy w stypendium uchylić decyzji bo nie mamy takiej podstawy prawnej możemy je wygasić
ebk

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x