hmm chyba nikt nie wrzuci
ja siedze swoja opracowuje
mam tylko mysl czy pisac w sentencji decyzji
ze
orzekam zmienic decyzję Nr. z dnia . w części dotyczącej okresu przyznania pomocy finansowej realizowanej w ramach rządowego programu wspierania osob uprawnionych do świadczenia pielegnacyjnego, przyznajac pomoc w okresie od 1 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014
czy
orzekam zmienic decyzję Nr. z dnia . w części dotyczącej okresu przyznania pomocy finansowej realizowanej w ramach rządowego programu wspierania osob uprawnionych do świadczenia pielegnacyjnego, w ten sposób, że :
zamiast daty końcowej 31-03-2014r przyznac do 31-12-2014
zmienić decyzji Nr OPS. z dnia r. dotyczącą przyznania Pani prawa do pomocy finansowej w ramach realizacji rządowego programu wspierania osób uprawnionych do świadczenia pielęgnacyjnego na dziecko , w kwocie 200,00 zł miesięcznie, w części dotyczącej okresu przyznania w ten sposób, że:
- dotychczasowy termin przyznania pomocy tj od 01.01.2014 r. do 31.03.2014 r. zastępuje się terminem od 01.01.2014 r. do 31.12.2014 r.
decyzja wydana była do dnia 31 marca i ja wydaje decyzje zmieniajaca z dniem 31 marca wczesniej robiłam wszcecie postepowania w sprawie zmiany
poza tym uwazam,że może nie jest błedne wydanie decyzji przyznajacej , ale w moim uznaniu niepoprawne
dlaczego
bo to nie jest nowy program rzadowy
tylko stary ze zmianami
skoro decyzja juz wydana została w oparciu o rozporzadzenie z grudnia i rozporzadzenie to w jednej czesci uległo zmianie to i zmianie uległa decyzja
gdyby chcieli to wprowadzili by nowy program i wtedy wydawalibysmy decyzje przyznajace
a jak zmieniły sie zasiłki pielegnacyjne to zmienialiscie decyzjei w czesci dotyczacej kwoty ? czy wydawaliscie nowe ?
no oczywiscie ze tylko zmiana była