wzór decyzji zmieniającej na 200 zł - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 01 kwie 2014, 10:13

jak w temacie
ma ktoś wzór decyzji zmieniajacej?
~ma ktoś ???

Napisano: 01 kwie 2014, 11:59

tez poproszę
~mmmm

Napisano: 01 kwie 2014, 12:18

hmm chyba nikt nie wrzuci
ja siedze swoja opracowuje
mam tylko mysl czy pisac w sentencji decyzji
ze
orzekam zmienic decyzję Nr. z dnia . w części dotyczącej okresu przyznania pomocy finansowej realizowanej w ramach rządowego programu wspierania osob uprawnionych do świadczenia pielegnacyjnego, przyznajac pomoc w okresie od 1 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014

czy

orzekam zmienic decyzję Nr. z dnia . w części dotyczącej okresu przyznania pomocy finansowej realizowanej w ramach rządowego programu wspierania osob uprawnionych do świadczenia pielegnacyjnego, w ten sposób, że :
zamiast daty końcowej 31-03-2014r przyznac do 31-12-2014
~olga

Napisano: 01 kwie 2014, 12:20

ja mam tak

zmie­nić de­cy­zji Nr OPS. z dnia r. dotyczącą przyznania Pani prawa do pomocy finansowej w ramach realizacji rządowego programu wspierania osób uprawnionych do świadczenia pielęgnacyjnego na dziecko , w kwocie 200,00 zł miesięcznie, w części dotyczącej okresu przyznania w ten spo­sób, że:
- dotychczasowy termin przyznania pomocy tj od 01.01.2014 r. do 31.03.2014 r. zastępuje się terminem od 01.01.2014 r. do 31.12.2014 r.

~znaczek

Napisano: 01 kwie 2014, 12:21

a jeśli już jest ona zrealizowana to jak chcecie ja zmieniać;/
~ola

Napisano: 01 kwie 2014, 12:23

no własnie nie ma co juz zmieniać ja będe robić nowe decyzje ale dopóki nie mam planu to i nie mogę też robić decyzji
~carina

Napisano: 01 kwie 2014, 12:34

decyzja wydana była do dnia 31 marca i ja wydaje decyzje zmieniajaca z dniem 31 marca wczesniej robiłam wszcecie postepowania w sprawie zmiany

poza tym uwazam,że może nie jest błedne wydanie decyzji przyznajacej , ale w moim uznaniu niepoprawne
dlaczego
bo to nie jest nowy program rzadowy
tylko stary ze zmianami
skoro decyzja juz wydana została w oparciu o rozporzadzenie z grudnia i rozporzadzenie to w jednej czesci uległo zmianie to i zmianie uległa decyzja
gdyby chcieli to wprowadzili by nowy program i wtedy wydawalibysmy decyzje przyznajace

a jak zmieniły sie zasiłki pielegnacyjne to zmienialiscie decyzjei w czesci dotyczacej kwoty ? czy wydawaliscie nowe ?
no oczywiscie ze tylko zmiana była
~olga

Napisano: 01 kwie 2014, 12:35

a czy decyzja zrealizowana tzn wypłacona to znaczy ze nie jest juz w obiegu prawnym ????? ze co nie istnieje?
~olga

Napisano: 01 kwie 2014, 12:47

chciałam wrzucic swoj wzór ale rozdzial mi kazda literke osobno i jest nieczytelne
~olga

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x