Wzór informacji bon energetyczny
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA, SR, ŚW
- Kontakt:
Wzór informacji bon energetyczny
Dzień dobry Państwu. Ma może ktoś i się podzieli wzorem informacji złotówka za złotówkę do bonu energetycznego.
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Wzór informacji bon energetyczny
Niniejszym informuję o przyznaniu Pani/Panu bonu energetycznego w wysokości XXXzł. Świadczenie zostanie zrealizowane zgodnie ze wskazaną we wniosku formą płatności, niezwłocznie po otrzymaniu z budżetu państwa środków na ten cel.
-
- Referent
- Zajmuję się: SR,FA,CP, DO i wszelkie programy rządowe.
- Kontakt:
Czy wysyłacie zawiadomienia o przyznaniu BE po ustaleniu kwot od razu czy czekacie za kasą. Za każdym razem ten sam problem, co ops to inaczej robia.
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
w węglowym twierdzili ( nasz wydz. finansów urzędowy ), że jak nie ma zabezpieczenia finansowego choćby przyznanego planu to nie można wydać decyzji - informacji, ponieważ jest to naruszenie dyscypliny, bo to duża kasa itp, jak można wydać decyzję bez pokrycia ( no może i racja, ale rodzinne, zp śp są przyznane na lata następne i też nie ma zabezpieczenia finansowego ), ale nie znam się nie jestem kluczowym pracownikiem
więc wprowadzaliśmy wnioski, a info - rozstrzygnięcia po przyjęciu planu - czyli przyjęciu decyzji wojewody do budżetu z adnotacją, że wypłata po otrzymaniu środków
w osłonowym teraz zanim się zabrałam za to, to już był plan w budżecie gminy
teraz nie wiem co będzie, jako że nie jestem kluczowym pracownikiem ops-u no to wiadomo
więc wprowadzaliśmy wnioski, a info - rozstrzygnięcia po przyjęciu planu - czyli przyjęciu decyzji wojewody do budżetu z adnotacją, że wypłata po otrzymaniu środków
w osłonowym teraz zanim się zabrałam za to, to już był plan w budżecie gminy
teraz nie wiem co będzie, jako że nie jestem kluczowym pracownikiem ops-u no to wiadomo
Oprócz Wzór informacji bon energetyczny - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
"13,14"-wiem, temat wałkowany, ale...
podpis na informacji o bonie energetycznym?
Bon energetyczny-czy też tak uważacie?
BE oprogramowanie
Bon energetyczny - kiedy?
13 i 14 nie odliczamy?
pompa ciepła i fotowoltanika
bon w top-team
Kategoria archiwalna
Przedłużka refundacji podatku Vat i osłonowego?
bon energetyczny
bon energetyczny za wcześnie złożony
Upowaznienia do bonu
Weryfikacja wniosku Bon Energetyczny
Wypłata refundacji
do kiedy zwrócić niewykorzystaną dotację z dodatku osłonowego?