wzór postanowienia do ROPS-u
Re: wzór postanowienia do ROPS-u
a moze prościej i łatwiej byłoby wrzucić to pismo tutaj
z góry dziekuje
z góry dziekuje
~glizda napisała:
nie chcę być dokuczliwa ale \"wszyscy\" otrzymali bo podali meila, a tak jest wygodniej odczytać i wprowadzić ewentualne przeróbki, poza tym czasem można nie wykasować danych i one pojawią się na forum ogólnodostępnym \"dla wszystkich\"
Jeśli przesyłasz komus wzór postanowienia z danymi osobowymi to moja droga naruszasz ustawę o ochronie danych osobowych, a to pachnie prokuratorem!!!
nie chcę być dokuczliwa ale \"wszyscy\" otrzymali bo podali meila, a tak jest wygodniej odczytać i wprowadzić ewentualne przeróbki, poza tym czasem można nie wykasować danych i one pojawią się na forum ogólnodostępnym \"dla wszystkich\"
Jeśli przesyłasz komus wzór postanowienia z danymi osobowymi to moja droga naruszasz ustawę o ochronie danych osobowych, a to pachnie prokuratorem!!!
poza tym jak tu juz ktos napisał - zamieście to na forum!!! 5minut nie macie zeby to wklepać na forum???
ŻENADA Z WASZEJ STRONY!!!
ŻENADA Z WASZEJ STRONY!!!
właśnie dzięki takim ludzikom jak ~~microb~~ odechciewa się pomagać tym, którzy oczekują pomocy,
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to niech ci się odechce - przesyłając wzory pism z danymi osobowymi łamiesz prawo i tyle.
Jak chcesz pomóc to wklej taki wzór na forum!
Poza tym to jest dział - wzory pism!!! a nazwa do czegoś zobowiązuje.....
inwektywami rzucaj w swoje lustro a nie we mnie człowieku o nicku bezkręgowca-pasożyta:)
Jak chcesz pomóc to wklej taki wzór na forum!
Poza tym to jest dział - wzory pism!!! a nazwa do czegoś zobowiązuje.....
inwektywami rzucaj w swoje lustro a nie we mnie człowieku o nicku bezkręgowca-pasożyta:)
tak ~~microb~~ masz rację że naruszam ustawę o ochronie danych osobowych ale to Twoja interpretacja (bo nie wiesz co dokładnie nie wykasuję), poza tym żyjemy w kraju gdzie doniesienia na policję, prokuraturę i innych organów ścigania są w bardzo modne więc nic mnie nie szokuje. Nie zamierzam się tym przejmować i zamartwiać - bo wolę pomóc ludziom
każdy ma swój pogląd na świat, ja inny i Ty inny.
Luz!
Luz!
Oprócz wzór postanowienia do ROPS-u - Wzory pism przeczytaj również:
PILNE! zawiadomienie
kontrakt socjalny
wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS
PEFRON
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
Kurator spoleczny
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
WZORY DOKUMENTÓW