Mam do Was pytanko w sprawie wniosków mam jeszcze sporo niewykorzystanych druków wniosków z poprzedniego okresu (nie było w nich zawartej szkoły policealnej) i zastanawiam się czy słyszeliście coś o nowych wzorach czy można będzie wykorzystywać stare?
Mazowiecki Urząd Wojewódzki przysłał pismo informujące, iż w roku 2020 wszystko zostaje na takich samych zasadach jak w roku ubiegłym, w tym wzór wniosku.
Mazowiecki Urząd Wojewódzki przysłał pismo informujące, iż w roku 2020 wszystko zostaje na takich samych zasadach jak w roku ubiegłym, w tym wzór wniosku.
A kiedy UW przysłał taką wiadomość? ja z warminsko-mazurskiego i nic nie mam
a kiedy przesyłał bo ja z mazowieckiego i nie mam informacji?
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
a kiedy przesyłał bo ja z mazowieckiego i nie mam informacji?
Znak pisma WPS-IV.9421.5.10.2020.EW z dnia 19 maja 2020 r.
Nie jestem pewna czy można używać te stare skoro ministerstwo we wzorach dokonało korekt w postaci usunięcia tłustej adnotacji na ostatniej stronie z *** oraz ustaw w pouczeniu z 2018 r. ?