z.c. czy przekazaliscie bez problemu ? co dalej , jesli....
z.c. czy przekazaliscie bez problemu ? co dalej , jesli....
Prosze napiszcie , co teraz powinnam zrobic , skoro mam z.c. zweryfikowany , ale z baaardzo duuuza niezgodnoscia % -wą ? Powinnam eksportowac jeszcze raz , nie mam pomyslow
Powychodzily mi jakies 33 % etc. Pracuje na sygnity .

Re: z.c. czy przekazaliscie bez problemu ? co dalej , jesli.
mam to samo i kompletnie nie wiem co dalej
ama6 , masz walidacje miekkie , czy tez twarde? Ja mam jedna twarda i nie wiem jak to ugryzc
ponoc z miekkimi mona przekazac ... kurcze nie wiem , jak te id osoby sprawdzic , zebym wiedziala , o ktora konkretnie chodzi , ech....

ponoc z miekkimi mona przekazac ... kurcze nie wiem , jak te id osoby sprawdzic , zebym wiedziala , o ktora konkretnie chodzi , ech....

Trzeba wejść w sprawozdania i tam w zawartość zbioru. Jest tam takie coś jak Id osoby. Po tym można znaleźć o kogo chodzi. Co do przekazania zbioru z FA nie przekazałam bo mam twarde walidacje. Podobno dzisiaj ma być jakaś poprawka w Sygnity
przeliczam jeszcze raz zbiór centralny po poprawkach. Zobaczymy co dalej
ama6 jak przeliczasz jeszcze raz ? usunelas zbior i eksportowalas jeszcze raz ?
nowaja klikasz raz na ten zc i na dole masz coś takiego jak analiza danych (obok zawartości zbioru) i tam wpisujesz id osoby bądź wniosku (w zależności jaki masz błąd) i wyskoczy ci o jaką osobę chodzinowaja pisze:ama6 , masz walidacje miekkie , czy tez twarde? Ja mam jedna twarda i nie wiem jak to ugryzc![]()

Czy tzn po poprawkach w sygnity trzeba jeszcze raz wykonać ZC?
Kasia , do tego juz doszlam , wiem o jaka rodzine chodzi i o co chodzi ( id w sygnity sprawdzilam w zbiorze ) , ale nie wiem jak mam teraz to poprawic ... usunac zbior , poprawic w sygnity w modyfikacji wniosku i na nowo eksportowac do CAS , ech... jeszcze jak zwykle nie moge sie dodzwonic do sygnity :/
Nowaja pocieszę Cię, ja mam taki sam problem ale w zbiorach ze SR, mam kilka walidacji miękkich i 1 twardą (niby dana osoba nie ma wpisanego albo imienia albo nazwiska albo nr pesel ) i to jest dla mnie dziwne bo sprawdziłam wnioski wzdłuż i w szerz gdzie występuje ta osoba i wszystko jest wpisane!! do Sygnity dzwonię od czwartku i nikt nie odbiera. Normalnie płakać mi się chce i nie wiem dalej jak to poprawić. Zadzwoniłam do naszego informatyka, niech on coś myśli bo ja już nie mam ani pomysłu ani sił co z tym wszystkim począć !!!!!!nowaja pisze:Kasia , do tego juz doszlam , wiem o jaka rodzine chodzi i o co chodzi ( id w sygnity sprawdzilam w zbiorze ) , ale nie wiem jak mam teraz to poprawic ... usunac zbior , poprawic w sygnity w modyfikacji wniosku i na nowo eksportowac do CAS , ech... jeszcze jak zwykle nie moge sie dodzwonic do sygnity :/
Oprócz z.c. czy przekazaliscie bez problemu ? co dalej , jesli.... - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
proszę o pomoc
dot. sprawozdania kwartalnego
takie tu mądrale a brak odpowiedzi
wychowawczy od kiedy przyznac? pilne
płacić??
czy przyznajecie ????????
POMOCY Zbiory centralne
do Elmera zasiłek pielęgnacyjny
ezar - warunki spełnione a nie przyznaje
rodzina zastępcza?????
usuwanie osoby
wezwanie do kobiety po zakończeniu wych.
na podst jakiej ustawy
od kiedy zas. piel.
milego weekendu wszystkim
zasiłek a świadczenie pielęgnacyjne