z ciekwości!
z ciekwości!
Jestem zatrudniona na stanowisku pracownika socjalnego i z racji zatrudnienia w OPS wykonuję specjalistyczne usługi opiekuńcze. Przez 8 godzin dziennie jest to praca w terenie. Czy w takiej sytuacji przysługuje mi dodatek dla pracowników socjalnych? Z góry dziękuję za szybką podpowiedź.
Re: z ciekwości!
Zaczyna mnie to denerwować wszyscy świadczący suo są zatrudnieni na etatach pracowników socjalnych, a ja świadcząc te usługi mam etat opiekunki, a więc dodatkowy urlop też mi nie przysługuje, co powinnam zrobić mam dyplom pracownika socjalnego, a nie opiekunki środowiskowej?
Zaczyna mnie to denerwować wszyscy świadczący suo są zatrudnieni na etatach pracowników socjalnych, a ja świadcząc te usługi mam etat opiekunki, a więc dodatkowy urlop też mi nie przysługuje, co powinnam zrobić mam dyplom pracownika socjalnego, a nie opiekunki środowiskowej?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
do ~ja
Dodatkowy urlop też nie będzie przysługiwał tobie pomimo zmiany stanowiska pracy z opiekunki na pracownika socjalnego, ponieważ nie będziesz nadal wykonywać wywiadów, które są podstawą do przyznania dodatku.
Dodatkowy urlop też nie będzie przysługiwał tobie pomimo zmiany stanowiska pracy z opiekunki na pracownika socjalnego, ponieważ nie będziesz nadal wykonywać wywiadów, które są podstawą do przyznania dodatku.
ania
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dodatkowe 10 urlopu przysługuje po 5 przepracowanych latach na stanowisku pracownika socjalnego, który przeprowadza wywiady środowiskowe w miejscu zamieszkania podopiecznego.
ania
a jeśli dodatkowo prowadzę dodatki mieszkaniowe i z racji ustawy o dodatkach mieszkaniowych przeprowadzam wywiady środowiskowe?
Oprócz z ciekwości! - Dodatek 250zł przeczytaj również:
Dodatek 250 zl
dod. dla pracownika socjalnego 250 zł a urlop wypoczynkowy
dod. 250 a urlop wypoczynkowy
czy przysługuje mi 250
dodatek a zatrudnienie od 21.03.2011
Do użytkowników/użytkowniczek forum
250 zł dla kierownika
prawo do doatku 250 zł
Forum tylko dla pracowników OPS
2 5 0 zł
dodatek 250