prawo do doatku 250 zł
prawo do doatku 250 zł
Czy osoba popracająca z urlopu wychowawczego ma prawo do dodatku 250,00zł?. Czy musi od dnowa przepracowac 5 lat?
Re: prawo do doatku 250 zł
dodatke nie ma nic wspólnego z okresem zatrudnienia, to dotyczy nabycia uprawnien do urlopu dodatkowego
no właśnie a prawo do urlopu dodatkowego należy się po powrocie z wychowawczego?
Jestem pracownikiem socjalnym i wykonuję specjalistyczne usługi opiekuńcze, czyli pracę w terenie. Czy należy mi się ten dodatek?
Ja nie mam nawet etatu pracownika socjalnego tylko etat opiekunki, a więc nie mam nawet dodatkowego urlopu.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
gosiab
A robisz wywiady? Jeżeli nie-to jasna sprawa z dodatkiem i dodatkowym urlopem. Nie ma wywiadów - nie ma urlopu i dodatku.
A robisz wywiady? Jeżeli nie-to jasna sprawa z dodatkiem i dodatkowym urlopem. Nie ma wywiadów - nie ma urlopu i dodatku.
ania
wywiadów nie robię, ale za to co dzień jeżdżę w teren na 6 godzin, a ty zapewne tego nie robisz. Idziesz kiedy masz na to ochotę lub gdy musisz. Popracuj sobie codziennie przez 6 godzin z psychicznie chorymi i zobaczymy jak się będziesz czuła bez dodatku i urlopu.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Tu nie chodzi o obrażanie się na kogoś kto pracuje czy nie pracuje w terenie z chorymi psychicznie, ale o zapis w ustawie - dodatek przysługuje pracownikowi wykonującemu wywiady w środowisku. A tak na marginesie ja pracuję z chorymi psychicznie 8 godzin dziennie. Pozdrawiam.
ania
Świadczę SUO,na podwórku podopiecznej biega wolno wielki pies mieszaniec wilka. Rodzina mimo przypomnień nie zabezpieczyła psa(nie uwiązała) Ja boję się tam wchodzić, a kierownik i pracownik socjalny twierdzą, że on pewnie nie jest grożny. Czy w takiej sytuacji mogę odmówić wejścia, pies to pies zwłaszcza kiedy jest duży. Co będzie kiedy on mnie zaatakuje? Z małymi psami miałam już do czynienia, ale skończyło się tylko na podartych spodniach.
zgoś ten fakt do wójta lub burmistrza, może to nauczy pokory kierownika ops;
Oprócz prawo do doatku 250 zł - Dodatek 250zł przeczytaj również:
250zł - Księgowa czy...
Dodatek 250 zl
dod. dla pracownika socjalnego 250 zł a urlop wypoczynkowy
dod. 250 a urlop wypoczynkowy
czy przysługuje mi 250
dodatek a zatrudnienie od 21.03.2011
Do użytkowników/użytkowniczek forum
250 zł dla kierownika
z ciekwości!