Z innej beczki - Aktywny samorząd

maaa

Z innej beczki - Aktywny samorząd

Post autor: maaa »

Napiszcie proszę, kto u Was zajmuje się sprawami jak przygotowanie dyspozycji, pilnowaniem środków, wydaniem pieniędzy na promocję, ewaluację? Pracownik obsługujący program czy ktoś z księgowości? Pozdrawiam
olo
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Z innej beczki - Aktywny samorząd

Post autor: olo »

sama dyspozycja i pilnowanie środków idzie przez księgową wyznaczoną do realizacji AS, ale wydajemy kasę wszyscy razem, ustalamy na co ma iść w jaki sposób, jeśli zakup materiałów biurowych to zamawia zawsze osoba, która się tym zajmuje, reklamą pracownik zajmujący się AS, a i często ustala kwoty i sprawdza razem z księgową...
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

zamawianie środków, pilnowanie budżetu - kierownik zespołu
promocja, monitoring,ewaluacja - pracownik
maa

Post autor: maa »

Dzięki wielkie, czyli w większości u Was też pracownik AS. a premii żadnej :/
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

maa pisze:Dzięki wielkie, czyli w większości u Was też pracownik AS. a premii żadnej :/
coś tam się dostaje :)
Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Post autor: wolfnash »

U nas wszystkim zajmuje się pracownik.Premii nie otrzymujemy. Realizujemy w ramach obowiązków :)
maa

Post autor: maa »

wolfnash pisze:U nas wszystkim zajmuje się pracownik.Premii nie otrzymujemy. Realizujemy w ramach obowiązków :)
To tak jak u nas :)
ggg

Post autor: ggg »

u nas wszystko 1 pracownik, od zapotrzebowania środków, przyjęcia wniosków, rozpatrywania, umów aż do rozliczenia, wydania polecenia przelewu i porobienia sprawozdań, kontroli, ewaluacji. Księgowa tylko fizycznie dokonuje przelewu zgodnie z poleceniem, sprawdza sprawozdanie (co jak się nie raz okazało wcale nie dokładnie) i wylicza wysokość odsetek :/
PCPR

Post autor: PCPR »

U nas wszystko robię ja. Księgowej i dyrektorce wszystko na tacy podaję. Nie robię tylko promocji, bo w ogóle nie robimy (w sensie artykuły do gazet, ulotki, ale wszystkie info na strony internetowe, to też ja). Oprócz tego realizuję jeszcze Wyrównywanie różnic, i środki algorytmowe. A najlepsze jest to, że do corocznej nagrody dla każdego pracownika, dostałam dodatkowo 100 zł brutto.
jolaaaaaa

Post autor: jolaaaaaa »

Wstyd! Może na najbliższym szkoleniu powinniśmy napomknąć by O/PFRON kontrolowały czy pracownik jakąś premię otrzymuje za tę robotę. Pensje głodowe, dodatku nic. Ja na ten przykład zarabiam 1.650 zł.
ODPOWIEDZ