za duży zwrot zaliczki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
~Paweł

za duży zwrot zaliczki

Post autor: ~Paweł »

Witam
mam problem gdyż od komornika dostałem zbyt duży zwrot dotyczy zaliczki alimentacyjnej tzn komornik oddał mi 150,00zł za dużo zostało to przekazane 50/50 państwo a gmina. Wierzycielka pobiera od października fundusz alimentacyjny co mam teraz zrobić czy ktoś miał może taki przypadek jak tak to napiszcie jak to zrobiliście.
Pozdrawiam i pliss pomocy
nowa
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: za duży zwrot zaliczki

Post autor: nowa »

jak pobiera fundusz to najpierw spłata funduszu
~Paweł

no tak ale ten zwrot był przekazany do nas i od nas jeszcze przed przyznaniem funduszu alimentacyjnego
nowa
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

to nie sprawdzasz wpłat?
~Paweł

sprawdzam i zgłaszałem to księgowej że wpłacił za dużo i że chyba trzeba było by oddać na bieżąco ale w tym nawale we wrześniu zapomniała o tym i teraz się odzywa co ma z tym robić dalej
nowa
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

niech sie teraz księgowa martwi
~Paweł

nie jest to takie łatwe gdyż u nas w ośrodku wszyscy rozwiązujemy problemy razem a ja nie przypominałem jej o tym więcej gdyż wydawałem decyzje tak ze trochę czuję się odpowiedzialny za to. Nie masz pomysłu jak to rozwiązać ?
~mrowek

Post autor: ~mrowek »

moze ktos jeszcze wplaci to poczekaj i przelejecie potem mnie do bdużetu i informacje tylko se zrobicie w akta
ODPOWIEDZ