za zyciem - Wsparcie kobiet w ciąży i rodzin „Za życiem”

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 16 lut 2017, 9:56

powiedzcie mi kto u was zajmuje się przyznawaniem 4 tys, osoba która prowadzi świadczenia rodzinne, osoba która robi 500 plus, czy dodatkowo zatrudniona osoba bo u nas najlepiej żeby jedna osoba robiła wszystko
gg1235

Napisano: 16 lut 2017, 10:25

u nas osoba która prowadzi świadczenia rodzinne
Gość

Napisano: 16 lut 2017, 10:27

a dlaczego czy jest na to jakiś art, rozporz.?
gg1235

Napisano: 16 lut 2017, 12:23

nie wiem czy jest na to jakiś artykuł ale w naszym Ośrodku wszystko co dochodzi to jest zwalane do świadczeń rodzinnych.Poza tym rozpatrzenie wniosku i wystawanie decyzji jest przypisane do programu w świadczeniach rodzinnych i dlatego my mamy się tym zajmować.
Gość

Napisano: 27 lut 2017, 10:58

Gość pisze:nie wiem czy jest na to jakiś artykuł ale w naszym Ośrodku wszystko co dochodzi to jest zwalane do świadczeń rodzinnych.Poza tym rozpatrzenie wniosku i wystawanie decyzji jest przypisane do programu w świadczeniach rodzinnych i dlatego my mamy się tym zajmować.
u mnie tak samo
jest nas dwie na fa śr 500 plus i inne typu archiwum poczta wychodząca i przychodząca abi, stronka gops, płatnik i nawet umowy z opiekunkami asystentami specjalistami
wszystko co idzie to do nas
a żeby było śmiesznie to koleżnka od maja idzie na pół etatu do oświaty - tam ciąża
a argumentacja jak się sprzeciwiałyśmy
my tylko może ze 3 miesiące pracujemy, wnioski przyjąć wydać decyzję i co my takiego do roboty mamy :)
gasiak

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x