za zyciem

Wybrane tematy:
Wzór zaświadczenia Wzory decyzji klauzulainformacyja do wniosków za życiem indywidualna praktyka lekarska-zaświadczenie dziecko żyło 2 godziny , specjalista medycyny rodzinnej
ODPOWIEDZ
gg1235

za zyciem

Post autor: gg1235 »

powiedzcie mi kto u was zajmuje się przyznawaniem 4 tys, osoba która prowadzi świadczenia rodzinne, osoba która robi 500 plus, czy dodatkowo zatrudniona osoba bo u nas najlepiej żeby jedna osoba robiła wszystko
Gość

Re: za zyciem

Post autor: Gość »

u nas osoba która prowadzi świadczenia rodzinne
gg1235

Post autor: gg1235 »

a dlaczego czy jest na to jakiś art, rozporz.?
Gość

Post autor: Gość »

nie wiem czy jest na to jakiś artykuł ale w naszym Ośrodku wszystko co dochodzi to jest zwalane do świadczeń rodzinnych.Poza tym rozpatrzenie wniosku i wystawanie decyzji jest przypisane do programu w świadczeniach rodzinnych i dlatego my mamy się tym zajmować.
gasiak

Post autor: gasiak »

Gość pisze:nie wiem czy jest na to jakiś artykuł ale w naszym Ośrodku wszystko co dochodzi to jest zwalane do świadczeń rodzinnych.Poza tym rozpatrzenie wniosku i wystawanie decyzji jest przypisane do programu w świadczeniach rodzinnych i dlatego my mamy się tym zajmować.
u mnie tak samo
jest nas dwie na fa śr 500 plus i inne typu archiwum poczta wychodząca i przychodząca abi, stronka gops, płatnik i nawet umowy z opiekunkami asystentami specjalistami
wszystko co idzie to do nas
a żeby było śmiesznie to koleżnka od maja idzie na pół etatu do oświaty - tam ciąża
a argumentacja jak się sprzeciwiałyśmy
my tylko może ze 3 miesiące pracujemy, wnioski przyjąć wydać decyzję i co my takiego do roboty mamy :)
ODPOWIEDZ