a ja dzisiaj miałam wypłaty zasiłków, wydawanie kart i mega !!!!! zarobiony dzień bo wnioski, bo decyzje ( a dlaczego ja mam odmowę !?@#!? - mój mąż tyle przecież nie zarabia ) .. dwa odwołania do wysłania i co jeszcze ? .. oczywiście zaświadczenia !!!! i w tym jedno do sąsiedniej gminy dym mi uszami szedł ... ludzie powtarzam wam po raz kolejny co z tego, że ja wydam zaświadczenie ... poproście jeszcze ze wszystkich gmin w Polsce bo może osoba złożyła w Pliszkowie, w Żabimstogu, w Cipcsiowie i jeszcze gdzieś tam ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Pociesze Cię ewalu.W piatek dostałam wniosek o u.d.a dzis przyszła pani, której dotyczy ten wniosek po zaświadczenie, ze się nie ubiega.Bo pani z Gopsu wysłała Ja po zaśw.:/ szczyt nie wiem nawet czego....
ja w tym roku ( czerwiec i teraz październik) dostałam ponownie wniosek o udostępnienie danych czy rodzina X złożyła wniosek na nowy okres zasiłkowy 2014/2015, pomimo ze już od czerwca pobierają śr w tamtym ośrodku, ba nawet w decyzji uchylającej był podany powód - zmiana miejsca zamieszkania! - - to dopiero mnie denerwuje.....