Ja podałam swoje imię i nazwisko.
FAQ
Co należy wpisać w rubryce "Punkt kontaktowy"?
W polu Punkt kontaktowy wpisz następujące dane: Nazwa departamentu, działu, innej jednostki organizacyjnej lub dane osoby odpowiedzialnej za prowadzenie postępowań o udzielenie zamówień publicznych na rzecz określonego zamawiającego.
Po zalogowaniu na e-zamównieia w trzecim rżedzie "kafelków" po prawej stronie jest roczne sprawozdanie. Mnie cos też nie puszczało i zaznaczyłam w edycji wszystkie uprawnienia i poszło
tez mnie nie puszcza,mam komunikat,za nie mam uprawnień. Gdzie te uprawnienia sobie dodać
Na koncie supervizora trzeba wejść w panel zarządzania i pierwszy kafelek. Tam wybierasz osobę i zaznaczasz uprawnienia do sporządzania rocznego sprawozdania.
Po zalogowaniu na e-zamównieia w trzecim rżedzie "kafelków" po prawej stronie jest roczne sprawozdanie. Mnie cos też nie puszczało i zaznaczyłam w edycji wszystkie uprawnienia i poszło
tez mnie nie puszcza,mam komunikat,za nie mam uprawnień. Gdzie te uprawnienia sobie dodać
Czy w nowym sprawozdaniu pzp wyszczególniacie wszystko to co w starym czy coś więcej lub mniej? Ja w swoim mam tylko zamówienia poniżej kwoty 130 000. Wyszczególniam to w IX 1. Wpisuję tu zamówienia bieżące, ponadto umowy zlecenie brutto, świadczenia rzeczowe z ZFŚS (wycieczka, paczki dla dzieci) i noty księgowe z UG za energię, telefony, olej opałowy i pocztę. Czy wyszczególniacie coś poza tym?