zamowione karty i co dalej?? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 27 sty 2016, 11:53

zamowine karty i zatwierdzone, wyskoczyl mi komunikat, ze nie ma nieprawidlowosci tzn. ze zrobilam dobrze tak?? ale teraz nie wiem gdzie moge ten wniosek znalezć??? to byl moj pierwszy wniosek i jestem zielona:(
jajaja

Napisano: 27 sty 2016, 12:23

Ja też wysłałam i te wnioski mam cały czas we wnioskach do obsłużenia
fenks

Napisano: 27 sty 2016, 12:30

No i prawidłowo. Dopiero po wydaniu karty osobom uprawnionym do ich posiadania będzie można zmienić status sprawy na "zakończ obsługę" i wniosek będzie widoczny we wnioskach obsłużonych.
knysza

Napisano: 27 sty 2016, 12:38

do fenks: trzeba wejsc w zarzadznie kartami i tam jeswzce raz je zamowic i wyskoczy komunikat czy wyslac zamowienie do producenta-ok wysylamy i teraz wchodze w zarzadzenie kartami i jest tam ten wniosek i ma status do zamowienia, dlaczego??? przeciez juz zamowilam te cholerne karty!!!!
jajaja

Napisano: 27 sty 2016, 12:45

jajaja pisze:do fenks: trzeba wejsc w zarzadznie kartami i tam jeswzce raz je zamowic i wyskoczy komunikat czy wyslac zamowienie do producenta-ok wysylamy i teraz wchodze w zarzadzenie kartami i jest tam ten wniosek i ma status do zamowienia, dlaczego??? przeciez juz zamowilam te cholerne karty!!!!
Ja też tak miała, podobno był jakiś bład. Weszłam nastepnego dnia i wysłało i mam te karty ze statusem w produkcji. próbuj, a jak nie da rady to kontakt z help-deskiem
fenks

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x