Baaardzo was proszę, jeżeli należało zrobić zapotrzebowanie na 2015r., to wskażcie nam gdzie to było, kiedy, do kiedy itd., bo ja naprawdę przeszukałam CAS ni nic tam nie znalazłam
W CAS tylko nie w KDR a w PS. "Karta Dużej rodziny-zapotrzebowanie 2015. Termin 29.12.2014 r. Musisz szukać tego formularza np. po terminie zapotrzebowania. U góry masz możliwość przesuwania formularzy i wśród formularzy z 2014 r. masz to zapotrzebowanie.
Niestety nigdzie tego nie znalazłam - szukałam w spr. jednorazowych, resortowych, w ocenie zasobów PS, a nawet w zb. centralnych - oczywiście w PS, więc już głupieję
A sprawdź jeszcze w dzienniku podawczym Urzędu Gminy czy Miasta. Pismo z dnia 19.12.2014 r. czy do nich informacja też nie dotarła.
A jak nie, to zadzwoń do właściwego sobie urzędu wojewódzkiego, najlepiej do osoby, która się tym zajmuje w Twoim województwie i pytaj.
Słuchajcie - właśnie odbyłam rozmowę tel z pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego,Pani nic nie wie o jakimś zapotrzebowaniu, powiedziała, że nic takiego nie ma
Słuchajcie - właśnie odbyłam rozmowę tel z pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego,Pani nic nie wie o jakimś zapotrzebowaniu, powiedziała, że nic takiego nie ma