zapotrzebowanie - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 paź 2016, 8:33

witajcie, mam pierwszy raz stypendia, powiedzcie czy mam sama pisać jakieś zapotrzebowanie czy przyjdzie jakieś pismo ? i to do kuratorium tak ?
aqfa

Napisano: 04 paź 2016, 15:45

Do mnie już przyszło jakieś 2 tygodnie temu. Kuratorium proponuje kwotę a Ty możesz wnioskować o obniżenie/podwyższenie.
Pearlita

Napisano: 10 paź 2016, 8:25

do mnie nadal nic nie przyszło, woj. opolskie, tak się zastanawiam czy my sami nie mamy pisać jakichś wniosków o uruchomienie środków ?
aqfa

Napisano: 12 paź 2016, 7:55

Generalnie dostaje się pismo z kuratorium dot. zapotrzebowania. U nas przychodzi zazwyczaj zwykłe pismo na pocztę elektron., ale na pewno nie musicie pisać żadnych wniosków :). Może przyjęli ilość osób z tamtego roku:). Zresztą u nas i tak dają mniej pieniędzy niż zapotrzebujemy :)więc sensu w tym nie widzę i nie ma co się stresować;)
agagra

Napisano: 13 paź 2016, 7:59

powiedzcie mi jak to jest,ze zapotrzebowanie na stypendia składa się na to ile osób w pomocy społecznej otrzymuje zasiłek okresowy jak to ma się do ogólnego zapotrzebowania przecież w gminach jest różnie to ma jakieś znaczenia a nie powinno być od osób korzystajacych z pomocy społecznej a nie tylko tych co mają zasiłki okresowe.
Iga2

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x