Na stronie rcl.gov nic jakoś nie widać. Do końca listopada mają przecież czas. Ta takie nasze - wszystko na ostatnią chwilę.
Pozdrawiam i życzę nam wszystkim cierpliwości w oczekiwaniach.
dziękuję:), myślałam po prostu ,że ktoś wnosił jednak jakieś uwagi do druku opracowanego przez gorzatkę, dlatego użyłam liczby mnogiej, ale jeśli to tylko ona to szacun, dziękuję:)
jeżeli chodzi o zapotrzebowanie to właściwie nie trzeba wysyłać żadnego wyliczenia, moja wersja jest nieco wzbogacona, ewentualnie przyda się do wyliczenia zapotrzebowania,
generalnie wystarczy wpisać na podstawie jakich przepisów i kwotę zapotrzebowania, ewentualnie można dopisać że podana kwota obejmuje 2% na obsługę..
własnie takiego typu wzór dostali w podlaskim...
jak nie ma druku, znaczy się panuje całkowita dowolność,
mam zamiar wkomponowac do wniosku o zapotrzebowanie następującą treść (jest to skopiowane z druku jaki doslali w podlaskim, mam nadzieję że koleżanka się nie obrazi za upublicznenie)...
\"W związku art. 5g ust.2 ustawy z dnia 10 kwietnia 1997r. Prawo energetyczne (Dz. U. z 2012r. poz. 1059 z późn. zm.) zwracam się z prośbą o przyznanie dotacji na realizację zadań bieżących z zakresu administracji rządowej oraz innych zadań zleconych gminom ustawami, z przeznaczeniem na wypłatę dodatku energetycznego odbiorcy wrażliwemu energii elektrycznej oraz koszty wypłacania odbiorcom wrażliwym energii elektrycznej dodatku energetycznego w wysokości 2% łącznej kwoty dotacji wypłaconych w gminie, w I kwartale 2014r. w kwocie........... zł słownie: .............\"