zaproszenie na stały zespół

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~socjalnik

zaproszenie na stały zespół

Post autor: ~socjalnik »

Witam, jestem nowym pracownikiem POW, mam zaprosić na stały zespół przedstawiciela PCPR. Jaką formę ma mieć takie zaproszenie? Zapraszam w imieniu stałego zespołu czy placówki? I czy mam zaprosic przedstawiciela czy konkretną osobę z imienia i nazwiska? Wiem, że nie jest to zbyt ambitne pytanie ale prosze o pomoc :)
~szafa

Re: zaproszenie na stały zespół

Post autor: ~szafa »

Dyrektor (tu nazwa placówki) zaprasza na posiedzenie Stałego Zespołu ds. Okresowej Oceny....., które odbędzie się w dniu .... o godzinie ..... itp.

Zaproszenie zawsze na nazwisko szefa firmy. Przyjdzie sam lub deleguje swojego pracownika.
~Roman

Post autor: ~Roman »

Jaka jest podstawa prawna takiego uczestnictwa Pcpr w stałym zespole?
~!!!

Post autor: ~!!! »

Rozporządzenie:)
~Iza

Post autor: ~Iza »

rozp. w sprawie plac. opiek -wych
~Iza

pracownik PCPR powinien być członkiem zespołu - tak mówi rozp. w sprawie placówek, więc powinien być informowany o terminach spotkań zespołu
Dyrektor placówki powinien zwrócić się z prośbą do PCPR o wyznaczenie pracownika do składu zespołu a później informować go o terminach posiedzeń:
np. Dyrekcja PO-W w .... informuje, że dnia .... o godz. .... odbędzie się posiedzenie Stałego Zespołu do Spraw......, na które serdecznie zapraszamy.
~Roman

A jak jest u Was w placówkach rodzinnych? Pcpr uczestniczy w takim zespole? Jeśli tak to na podstawie jakiego art. przytoczonego rozp.?
~Iza

Stały zespół działa w placówce a placówka według rozp. to całodobowa placówka opiekuńczo-wychowawcza typu rodzinnego, socjalizacyjnego i interwencyjnego. Skład zespołu - paragraf 10 ust. 4 rozp. w sprawie placówek opiek. wych.
~Roman

To jest jasne. Czy w placówkach rodzinnych w omawianych zespołach uczestniczą u Was pracownicy PCPR?
~pac

Post autor: ~pac »

Ty Roman jak zwykle nie kumaty!!!
ODPOWIEDZ