Witam
Chciałabym Was dopytać.Co w sytuacji gdy załóżmy, Pani będzie miała przyznany dodatek mieszkaniowy na własnościowy lokal od grudnia 2021r. do maja 2022r. Pani posiada podpisaną umowę z PGE. Złoży wniosek o dodatek energetyczny. Dostarczy fakturę z PGE. Czy na podstawie tych dokumentów mogę przyznać dodatek energetyczny w kwocie 12,09 zł. (gospodarstwo jednoosobowe )? czy powinnam wydać w kwietniu decyzję zmieniającą w związku ze zmianą wysokości dodatku mieszkaniowego?
Proszę o pomoc
Zapytanie o decyzję zmieniającą
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW/Dodatek mieszkaniowy
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: Zapytanie o decyzję zmieniającą
pani skladajac wniosek o dodatek energetyczny dostarcza kopię umowy z zakladem energetycznym. Ja decyzje wydaje do 30 kwietnia kazdego roku...pozniej skladane sa nowe wnioski. Inni wydaja decyzje jak w tym przypadku do 31 maja tylko, ze muszą miec zgode wnioskodawcy na zmiane decyzji...i od maja zmieniają decyzję na inna kwotęmasm75 pisze: 25 paź 2021, 9:00 Witam
Chciałabym Was dopytać.Co w sytuacji gdy załóżmy, Pani będzie miała przyznany dodatek mieszkaniowy na własnościowy lokal od grudnia 2021r. do maja 2022r. Pani posiada podpisaną umowę z PGE. Złoży wniosek o dodatek energetyczny. Dostarczy fakturę z PGE. Czy na podstawie tych dokumentów mogę przyznać dodatek energetyczny w kwocie 12,09 zł. (gospodarstwo jednoosobowe )? czy powinnam wydać w kwietniu decyzję zmieniającą w związku ze zmianą wysokości dodatku mieszkaniowego?
Proszę o pomoc

-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dodatkami mieszkaniowymi
- Kontakt:
Re: Zapytanie o decyzję zmieniającą
ja również wydaję decyzje do kwietnia
Oprócz Zapytanie o decyzję zmieniającą - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
brak kopi umowy do dodatku energetycznego
odewołanie od de a wypłata
decyzja dod. energetycznego
Czy należy się de?
Dopłata do prądu
zapytanie o DE
decyzja dodatek energetyczny
Umowa z zakładem energetycznym na współmałzonka
Prośba o wyjaśnienie
nowe de
NOWE DODATKI ENERGETYCZNE
jak pieczątka