Hej,
Już mam drugi w tym samym czasie taki sam przypadek gdzie zarządca (właściciel) jest za granicą i pojawia się może raz dwa razy na rok. Pytanie teraz czy jest jakaś możliwość żeby "zdalnie" zarządca potwierdził opłaty rachunków, wyposażenie techniczne domu etc. ?
Jedynie na myśli przychodzi mi wysłanie jakiegoś oświadczenia/pisma przez zarządcę ePUAPem.
Mieliście kiedyś taki przypadek że ktoś chce składać wniosek ale nie ma "dostępu" do zarządcy ?
Pozdrawiam.
Zarządca za granicą
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR, Dodatki mieszkaniowe, Stypendia
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: Zarządca za granicą
Zarzadca może przesłać wniosek przez profil zaufany. Potem przyjść moze wnioskodawca i go uzupełnić.TomTom pisze: 31 paź 2023, 8:36 Hej,
Już mam drugi w tym samym czasie taki sam przypadek gdzie zarządca (właściciel) jest za granicą i pojawia się może raz dwa razy na rok. Pytanie teraz czy jest jakaś możliwość żeby "zdalnie" zarządca potwierdził opłaty rachunków, wyposażenie techniczne domu etc. ?
Jedynie na myśli przychodzi mi wysłanie jakiegoś oświadczenia/pisma przez zarządcę ePUAPem.
Mieliście kiedyś taki przypadek że ktoś chce składać wniosek ale nie ma "dostępu" do zarządcy ?
Pozdrawiam.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR, Dodatki mieszkaniowe, Stypendia
- Kontakt:
Re: Zarządca za granicą
Dobry pomysł 

Oprócz Zarządca za granicą - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Podpowie mi ktoś????
Prowadzenie metryki sprawy
wydatki na mieszkanie
Karta podatkowa
Odmowa - czy wysyłać pismo informacyjne?
proszę o sprawdzenie wyliczenia dodatku mieszkaniowego
e-doręczenia
wyprowadzka
DRUGI WNIOSEK TEGO SAMEGO LUDKA
zasób mieszkaniowy a zasób spółdzielczy!!!!!?????
zasiłek dla bezrobotnych
Proszę o sprawdzenie dodatku, liczę ręcznie
pytanie o dochód - wyrównanie ????
proszę o pomoc i sprawdzenie
odmowa= dodatek mieszkaniowy
odmowa