zas. rodzinny w formie rzeczowej - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 20 gru 2016, 9:24

Witam, czy ktoś spotkał się w swojej pracy z tym, że pisał decyzję w sprawie zasiłku rodzinnego nie w formie pieniężnej, a rzeczowej? Mamy w ośrodku jedną rodzinę, która notorycznie marnotrawi zasiłki, kierownik postanowił wydać decyzję o wypłacaniu w naturze zasiłku rodzinnego. Ma ktoś taką decyzję? Może jakaś dobra dusza mogłaby podesłać mi wzór na maila jeśli nie byłby to problem? Byłabym ogromnie wdzięczna, bo nie wiem jak się za to zabrać, a mam niewiele czasu. Proszę o życzliwość i niehejtowanie mimo że to forum. Jestem nowa, a to pierwsza taka sytuacja w mojej pracy. Pozdrawiam :) (mail: [email protected])
Sylwuniaa

Napisano: 20 gru 2016, 11:20

jest to taka sama decyzja jak wszystkie przyznające .. do podstawy dodajesz art. 17 a, normalnie w decyzji jest, że wypłata na konto lub w kasie .. a tu zawierasz informację o wypłacie rzeczowej ( nie wiem jak u was ale u nas to była kartka do sklepu )
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x