zasiłek rodzinny uchylenie i nowy wniosek?
zasiłek rodzinny uchylenie i nowy wniosek?
Pani pobiera zasiłek rodzinny i św. wychowawcze, w grudniu zaczęła pracę, w lutym przyniosła mi zaświadczenie o dochodzie za styczeń 2017r, przekroczy kryterium więc powinnam uchylić od marca..... ale pracowała do ostatniego lutego, teraz zarejestrowała się w PUPie/ robię uchylenie i na nowo ma mi składać wnioski tak?
Re: zasiłek rodzinny uchylenie i nowy wniosek?
Za luty nien.pobrane poprzedzone zawiad.o wszczeciu.ja bym tak zrobila skoro od marca kwalifikuje sie.
Przecież w lutym osiągnęła ten dochód to dlaczego nienależne?!
Bo styczen byl pierwszym miesiacem,wiec za luty zwrot,a ze pracowala do lutego,to od marca utrata i spelnienie kryt.doch.
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
praca w grudniu, dochód za styczeń, uchylenie od lutego ... w marcu nowy wniosek albo tak jak Mopsik1
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz zasiłek rodzinny uchylenie i nowy wniosek? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
becikowe a matka bez zasądzonych alimentów
świadczenie pielęgnacyjne a praca osoby niepełnosprawnej
Problem z zamieszkaniem dzieci
14 letnia matka
ZASIŁEK CHOROBOWY A ZASIŁEK DLA BEZROBOTNYCH
Kolejna umowa, czy przeliczać dochód?
uzysk z Anglii -funt , przeliczenie, czy dobrze myslę
świadczenie pielęgnacyjne a wynajem mieszkania
czy ma ktoś informacje z MPRIPS na temat niepodejmowania zat
na jak długo dod. z tyt. urlopu na bliźnięta
Separacja a prawo do świadczeń
becikowe