Elmer dlaczego mój post jest usuwany?
Elmer dlaczego mój post jest usuwany?
Juz 2 razy zadałem pytanie i za każdym jest usuwane... dlaczego? pytanie takie:
Pani nie miała rodzinnego - przekraczal dochod. Od 25 lutego 17r. udzielony wychowawczy. czyli od marca 17r. przyznaje rodzinne. AALLEE jesli dziecko urodzone 1 marca 2016r. to rok konczy 1 marca 2017r. i tu pytanie czy ten 1000 jednorazowo nalezy sie pani w marcu??
Pani nie miała rodzinnego - przekraczal dochod. Od 25 lutego 17r. udzielony wychowawczy. czyli od marca 17r. przyznaje rodzinne. AALLEE jesli dziecko urodzone 1 marca 2016r. to rok konczy 1 marca 2017r. i tu pytanie czy ten 1000 jednorazowo nalezy sie pani w marcu??
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Elmer dlaczego mój post jest usuwany?
nie wiem, nie ja usuwałem.
Może temat pytania był niewłaściwy, albo nadepnęłaś komuś na odcisk
odmówiłbym dodatku
Może temat pytania był niewłaściwy, albo nadepnęłaś komuś na odcisk

odmówiłbym dodatku
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Nie Elmer, tylko ja.
A dlaczego Twój post mógł być usunięty? viewtopic.php?f=2&t=207237891
Tam chyba znajdziesz odpowiedź i zamiast tracić czas na jego powielanie mogłaś/eś chwilę poświęcić na to aby był prawidłowo nazwany itp.
Tam chyba znajdziesz odpowiedź i zamiast tracić czas na jego powielanie mogłaś/eś chwilę poświęcić na to aby był prawidłowo nazwany itp.
a Ty zamiast tracić czas na usuwanie mógłbyś odpowiedziec......heiland pisze:Nie Elmer, tylko ja.
niektórzy sa zbyt zmęczeni czytaniem jednego i tego samego więc usuwają....
z tematu nie wynika co się nalezy i komu ...ale do tego jest opis.
może utworzylibyscie działy do kazdego dodatku, zł za zł , sprawozdan, szo, żadań zwrotu, kpa w ŚR itd.
to od razu by było wiadomo gdzie wejść żeby coś znaleźć....
temat świadczenia rodzinne jest zbyt obszerny żeby zawierał się w jednym dziale
z tematu nie wynika co się nalezy i komu ...ale do tego jest opis.
może utworzylibyscie działy do kazdego dodatku, zł za zł , sprawozdan, szo, żadań zwrotu, kpa w ŚR itd.
temat świadczenia rodzinne jest zbyt obszerny żeby zawierał się w jednym dziale
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Uważasz, że w przypadku gdy nie potraficie tematów nazywać odpowiednio to potrafilibyście odnaleźć się w podkategoriach forum? Bo mi się wydaje, że tematy byłyby zakładane losowo gdzie komu pasuje.Gość pisze:może utworzylibyscie działy do kazdego dodatku, zł za zł , sprawozdan, szo, żadań zwrotu, kpa w ŚR itd.
Było rozdzielenie na m. in. Św. opiekuńcze itp. ale i tak prawie wszyscy pisali tematy dot św. opiekuńczych w świadczeniach rodzinnych.Gość pisze:temat świadczenia rodzinne jest zbyt obszerny żeby zawierał się w jednym dziale
Ale co się należy? Manna z nieba, pomoc psychologa, becikowe, zasiłek rodzinny? Widzisz, nazywając temat czy się nalezy może chodzić o wszystko! Po to jest nazwa tematu żeby zawrzeć krótko o co chodzi!ciekawaciekawostka pisze:a co złego w tym że się nazywał " czy się nalezy" ?? przeciez o to w sentencji chodziło...
Szybciej jest usunąć temat (3 kliknięcia LPM) niż odpowiadać i tym samym dawać przyzwolenie na zaśmiecanie forum. Bo dla Twojej wiadomości powiem Ci, że ono też ma ograniczoną maksymalną wielkość!Gość pisze:a Ty zamiast tracić czas na usuwanie mógłbyś odpowiedziec......
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ludzie (Goście i Ciekawostki) ale Wy rozumiecie rolę moderacji, administracji i zasady netykiety panujące na forach, czy to wasza pierwsza wizyta w sieci, bo w gminie internet podłączyli w zeszłym tygodniu? Szczerze, to in gremio przyjmuje się zasadę, że decyzja administracji/moda jest finalna i się z nią nie dyskutuje pod groźbą bana. Na tym forum jest wyjątkowo wyrozumiała administracja, ale poważnie - mamy 2017, pora się nauczyć korzystania z komputera.
Walka z wiatrakami since 1998.
Oprócz Elmer dlaczego mój post jest usuwany? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zasiłek rodzinny uchylenie i nowy wniosek?
czy ma ktoś informacje z MPRIPS na temat niepodejmowania zat
na jak długo dod. z tyt. urlopu na bliźnięta
Separacja a prawo do świadczeń
becikowe
Od kiedy SZO
dod z tyt urlopu wych - czy się należy?
dochód z PIT-u 28
SZO ponowne rozpatrzenie decyzji
renta i świ.pielęgnacyjne
świadczenie pielęgnacyjne a brak rezygnacji z pracy
pracownik młodociany
osoba w trakcie postepowania koordynacja zmienia nazwisko co