klient pobiera zasilek stały , wczoraj dostarczył decyzje o przyznaniu zasilku pielegnacyjnego zas. pielegnacyjny przyznany od grudnia ..swiadczenie za grudzien i styczen bedzie wyplacone w lutym..moje pytanie od kiedy zmienic wysokosc zasilku stalego ? i drugie pytanie czy od kwoty zasilku stalego 529 odjac tylko 153 czy i wyrownanie?
ja tez mam taki przypadek
ja myśle ze wezme dochód z lutego, kiedy faktycznie dostał wyrównanie czyli 459 i przelicze na osobę w rodzinie lub osobę samotna w zależności jaka to jest rodzina i na luty wstrzymam zasiłek stały lub wypalce w takie kwocie jaka wychodzi. a w marcu zrobie aktualizację wywiadu i wezmę tylko 153 zł i przyznam w kwocie 389 zł (w przypadku osoby samotnie gospodarujacej w moim przypadku taką mam)
jeśli sie myle niech mnie ktoś poprawi
~saba
zerknij do ustawy bo sie cos nie bo cos nie teges nie jest to świadczenie nienaleznie pobrane
nowa ok
ja wiem i doliczm że będzie wypłata zsiłku pielęgnacyjnego i doliczm do zasiłku stałego ( wim że może trochę nie teges ale Panie z kątroli nie marudziły)
do ja
po to użyłam sformuowania \"ja myśle\" zeby podzielić sie swoim zdaniem, a każdy kto pisze \"ja myśle\" to wyraża swoje zdanie, człowiek zawsze moze się mylić. A dzięki temu wywołuje sie burzę myśli i wymianę różnych zdań na jeden temat.
I pamiętaj nigdy nie pisz do ludzi wypowiadajacych sie na forum że pisza głupoty bo przez takich ludzi to forum traci na znaczeniu