zasiłek stały a zabranie dzieci
zasiłek stały a zabranie dzieci
Witam mam problem rodzina posiada zasiłek stały 1 czerwca zostały zabrane dzieci do rozprawy w sądzie która jest 24 czerwca. Rodzina pobiera zasiłki rodzinne oraz rodzicielski związku powyższym że dzieci nie przebywają z matką tylko w placówce opiekuńczej. Związku z powyższym mam pytanie jak powinno wyglądać postępowanie co zrobić jeśli mieliście jakieś wzory pism decyzji w podobnych sytuacjach prosiłam bym o pomoc bo prawdę mówiąc nie wiem co zrobić.
Re: zasiłek stały a zabranie dzieci
Zrób wywiad i opisz to. Weż oświadczenie matki ,że dzieci przebywają w placówce a w uzasadnieni decyzji to opisz.
No dobrze a co zasiłkami rodzinnymi i rodzicielskim. Wiadomo że biore dochód za porzedni miesiąc a związku z tym nie przysługuje jej zasiłek stały ewentualnie mam pytanie czy majowe zasiłki uznać jako utracony?
art. 8 ust. 3Gość pisze:No dobrze a co zasiłkami rodzinnymi i rodzicielskim. Wiadomo że biore dochód za porzedni miesiąc a związku z tym nie przysługuje jej zasiłek stały ewentualnie mam pytanie czy majowe zasiłki uznać jako utracony?
Oprócz zasiłek stały a zabranie dzieci - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
wniosek o ustalenie opiekuna prawnego
Osoba ubezwłasnowolniona, a opiekun prawny- pilne!
PILNE!!! karta podatkowa, jak ustalić dochód?
Zasiłek stały
Dochód do Pomocy Społecznej
opłata za schronisko
N.K.
500+ a zasiłek celowy na leki dla dziecka
zasiłek stały
okresówki nie liczy się do OKRESOWEGO, ale.....pilne!!!
Problem z powrotem do kraju
Uczen i praca na wakacje
SZO a dochod
Kontrakt socjalny w praktyce
wznowienie postępowania
zasiłek okresowy art. 41