zasiłek stały od kiedy zmiana decyzji - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 05 gru 2013, 16:47

Anka --> Myślę, ze tu tez kwestia kiedy świadczenie za listopad zostało wypłacone - jeżeli na początku grudnia, a strona o fakcie zmiany dochodu poinformowała w połowie miesiąca?
~BadAss

Napisano: 05 gru 2013, 16:53

OK juz nie brnę w ta dyskusję - bo co ma do tego św. za listopad (zostało wypłacone i OK) zmiana dotyczy świadczenia za grudzień i później za styczeń.
Nie ma sensu ciagnąc tematu - myślę, ze osoba zainteresowana juz podjęła decyzję, a my tu roztrząsamy \"po próżnicy\" :)
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 05 gru 2013, 17:00

No tez nie brnę, ale widzę osobę sensowną wiec wymiam sie argumentami jedynie. Nie mam wyłączności na \"rację\" ;) a dodatkowa dawka wiedzy lub innego pkt widzenia mi nie zaszkodzi.

Zresztą pomyliłem sie tam, chodziło mi o świadczenie wypłacone w grudniu.

Chodzi mi o to, ze jeżeli świadczenie za grudzień zostało juz wypłacone dajmy na to 15 grudnia, osoba zgłasza nam 16 grudnia, iz w listopadzie dochodu nie miała - wtedy ciężko zmieniać decyzję od grudnia. Wtedy sensowniejsze wydaje sie stwierdzenie odrębną decyzja nienależnego świadczenia.

Pozdrawiam, have a nice day.
~BadAss

Napisano: 08 gru 2013, 10:24

Przed zmianą decyzji należy wszcząć postępowanie?
~xxx

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x