zasiłek stały po zawarciu małżeństwa
zasiłek stały po zawarciu małżeństwa
Od kiedy mam uchylić zasiłek stały dla osoby samotnie gospodarującej, która wyszła za mąż i zmieni się sytuacja rodzinna i dochodowa ( przekracząjace kryterium). Wyszła za mąż 13.08.2016 a zgłosiła się do OPS 25.08.2016.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zasiłek stały po zawarciu małżeństwa
a przed ślubem nie mieszkali ze sobą?
Od kiedy mam uchylić zasiłek stały dla osoby samotnie gospodarującej, która wyszła za mąż i zmieni się sytuacja rodzinna i dochodowa ( przekracząjące kryterium). Wyszła za mąż 13.08.2016 a zgłosiła się do OPS 25.08.2016.
Czy ktoś może mi pomóc ????? Jeżeli tak to baaaaaardzo proszę. Czekam na odpowiedź....
Czy ktoś może mi pomóc ????? Jeżeli tak to baaaaaardzo proszę. Czekam na odpowiedź....
przepraszam ale czegoś was w tej pracy uczą? Interpretacji przepisów? Szkolenia? Bo wg mnie to nie poważne by pytać o takie rzeczy w internecie, rozumiem że pytają osoby które nie mają nic wspólnego z pracą socjalną ale pracownicy? Od czego macie kierowników, szkolenia?
Teraz mnie już nic nie zdziwi że wielu pracowników nie powinno wykonywać tej pracy, teraz już wiem skąd u wielu z nich brak kompetencji. Przykre
Teraz mnie już nic nie zdziwi że wielu pracowników nie powinno wykonywać tej pracy, teraz już wiem skąd u wielu z nich brak kompetencji. Przykre
W takim razie korzystając z Twojej wiedzy i doświadczenia chciałabym poznać odpowiedź na pytanie,jeżeli chciałbyś jej oczywiście udzielić ?
oczywiście,że to wstyd zadając takie pytanie na forum od kiedy ty pracujesz jeżeli od niedawna to zrozumiałabym ,ale masz chyba kierownika to on podpisuje decyzję a nie Ty.
Oprócz zasiłek stały po zawarciu małżeństwa - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zasiłek stały???
składka zdrowotne przy zasiłku stałym - w trakcie pobierania
Specjalistyczne usługi opiekuńcze
decyzja dożywianie
dom pomocy społecznej brak dochodu
proszę o wytłumaczenie
Umowa na dopłatę do DPS przed czy po umieszczeniu
zasiłek okresowy z pominięciem wnioskodawcy
Proszęęęęęęęęęęęęę o poradę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dożywianie
zarządzenie czy uchwała w sprawie ustalenia sposobu sprawien
Dodatek za jazdę samochodem służbowym
wywiady do posiłków
PO PŻ 2016
Cudzoziemiec
Nowe druki