zasiłek stały-prosze o pomoc

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Specjalista

zasiłek stały-prosze o pomoc

Post autor: Specjalista »

Witam, podopieczna pobierająca zasiłek stały i składkę na ubezpieczenie zdrowotne rezygnuje z pobierania świadczenia. Oświadczenie o swej rezygnacji składa 10.02.2016, czy wypłacam świadczenie za 9 dni lutego?
pozdrawiam
kończynka

Re: zasiłek stały-prosze o pomoc

Post autor: kończynka »

za 10 dni lutego
Specjalista

W złożonym oświadczeniu podopieczna podaje ,że prosi o zakończenie decyzji od 10.02.2016, dlatego nie wiem czy wypłata za 9 czy 10 dni lutego, nie wiem jak decyzje wprowadzic do Pomostu- zrobilam decyzje wygaszającą poprzednią decyzję.. nie mam możliwości zrobienia harmonogramu na te kilka dni... może powinnam inny rodzaj decyzji wybrać?
wero999

Post autor: wero999 »

Jak chce zrezygnować od 10 to dobrze by było gdyby napisała, że rezygnuje z dniem 9 lutego. Wtedy jest jasne że za 9 dni wypłata. Czy podopieczna może zmienić żebyś nie miał takiego problemu? My jesteśmy w TT Pomoc i nie ma problemu ze zrobieniem decyzji uchylającej. Program przelicza należność za część miesiąca, ja też i jest ok. Nie wiem jak pomóc z decyzją.
Wero999

Post autor: Wero999 »

U siebie w programie wstrzymałabym tą decyzję z dniem 9 lutego i jeszcze by mi program policzył za 9 dni.
Specjalista

Zrobiłam w pomoście zmiane decyzji w całości- okresliłam termin do kiedy ważna jest decyzja . Nie wiem czy dobrze wpisalam do 9 lutego i przeliczył mi świadczenie za 9 dni. Tak chyba zostawie...ile to my musimy nagłówkowac .pozdrawiam
ODPOWIEDZ