Klient złożył wniosek o zasiłek stały 30 października br., ważne orzeczenie o niepełnosprawności posiada od 2009 roku.
Czy zasiłek stały w takim przypadku przyznać od 1 października, czy od dnia złożenia wniosku czyli od 30 października?
zasiłek stały przyznanie
Re: zasiłek stały przyznanie
od 1 pażdziernika -działamy na korzyść strony.Chociaż nie jest błędem od dnia wpłynięcia wniosku-patrz komentarz do ustawy społecznej Niteckiego.
Re: zasiłek stały wstrzymanie
studiuję zaocznie otrzymuję z PEFRON środki na opłacenie czesnego za szkołę miesięcznie , mam otrzymać stypendium .pracownik socjalny chce mi zabrać zasiłek stały bo uważa że jest to mój dochód i nie kwalifikuję się do zasiłku stałego Proszę o odpowiedż czy może tak zrobić i z czego będę żył.
Re: zasiłek stały wstrzymanie
studiuję zaocznie otrzymuję z PEFRON środki na opłacenie czesnego za szkołę miesięcznie , mam otrzymać stypendium .pracownik socjalny chce mi zabrać zasiłek stały bo uważa że jest to mój dochód i nie kwalifikuję się do zasiłku stałego Proszę o odpowiedż czy może tak zrobić i z czego będę żył.
Oprócz zasiłek stały przyznanie - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zasiłek stały
SZO na prywatny dom opieki
zasiłek okresowy
dodatek
Posiłki to finansowa pomoc czy niefinansowa
usamodzielnienie
studentka
materiały ze specjalizacja do egzaminu
zmeiniliśmy miejsce siedziby ośrodka
10% kryterium dochodowego
dożywianie co robić
dodatki mieszkaniowe