zasiłek stały w naturze - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 20 lut 2014, 14:08

zasiłek stały a alkoholik, jak sobie z tym radzić, czy przyznawany jest w naturze?
~ops

Napisano: 20 lut 2014, 14:19

mamy takiego delikwenta, więc za jego zgodą zasilek stały jest przekazywany do sklepu ( jest to mała wioska) więc wszyscy się znają jak łyse konie. Właścicielka sklepu wydaje mu żywność, środki chemiczne, za pokwitowaniem, na alkohol i papierosy sam sobie dorabia. Po zakończonym okresie właścicielka przedstawia nam pokwitowania.
~Ja

Napisano: 20 lut 2014, 14:26

A rachunku wam nie przedstawia tylko pokwitowania odbioru towaru przez klienta.

U nas jest,że na koniec miesiaca sklepowa wystawia nam rachunek i my jej płacimy klient wyraził zgodę.
~magda

Napisano: 20 lut 2014, 14:32

Nie, tak było na początku, klient przyjeżdża do nas z właścicielką sklepu dostaje pieniądze i przekazuje jej. I potem j/w
~Ja

Napisano: 20 lut 2014, 14:41

a w decyzji jak jest, macie np talony co miesiąc i jaka to kwota
~ops

Napisano: 20 lut 2014, 14:41

a w decyzji jak jest, macie np talony co miesiąc i jaka to kwota
~ops

Napisano: 20 lut 2014, 14:52

Jak przekazuje swój zasiłek włascicielce sklepu to przecież może przekazać bez waszej obecności.

Klient składa wniosek zasiłek mu przyznajemy ,on wyraża zgodę na taką formę pomocy i w decyzji piszemy
zasiłek w wys....zamieniony na artykuły spożywczo- przemysłowe oprócz alkoholu i papierosów.
idzie lista do sklepu on towar wybiera i na koniec miesiąca sklep wystawia fakturę i my płacimy
~ewa

Napisano: 20 lut 2014, 14:55

~ewa no właśnie, że nie może, bo to kombinator jest.
~Ja

Napisano: 20 lut 2014, 15:03

zasiłek stały w formie bonu zywnościowego do realizacji w sklepie
~...

Napisano: 20 lut 2014, 15:09

Jesli masz pewność, że klient nie będzie opuszczał miejsca zamieszkania, to możesz mu taki bon przyznać. Nasz natomiast jest typem wędrowniczka od Schroniska dla bezdomnych po Szpital psychiatryczny. Także była by zmiana, zmiany .... decyzji.
~Ja

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x