Ja też się zastanawiam, ale jeżeli mamy obliczać tak jak w świadczeniach rodzinnych to odliczamy.użytkownik0415 pisze: ↑09 lis 2020, 14:25Mam pytanie odnośnie liczenia dochodu. Czy wliczacie do niego trzynastą emeryturę? Z góry dziękuję za pomoc![]()
Ja też się zastanawiam, ale jeżeli mamy obliczać tak jak w świadczeniach rodzinnych to odliczamy.użytkownik0415 pisze: ↑09 lis 2020, 14:25Mam pytanie odnośnie liczenia dochodu. Czy wliczacie do niego trzynastą emeryturę? Z góry dziękuję za pomoc![]()
Dostałem taką odpowiedź na twój problem
EDIT:maniekops pisze: ↑26 lis 2020, 15:54Witam. Mam pytanie odnośnie zaświadczenia czyste powietrze. Bazujemy na art. 3 ustawy o świadczeniach rodzinnych ( kwestia dochodów). Klient telefonicznie przed złożeniem wniosku poinformował, iż jedynym jego źródłem utrzymania jest gospodarstwo rolne. Sam z siebie poinformował mnie o tym, że otrzymuje dotacje dla rolników - stąd moje pytanie czy owe dotacje można podpiąć pod "– dochody uzyskane z gospodarstwa rolnego," w oświadczeniu o dochodach nieopodatkowanych? Pomocy!