Pani przyniosła zaświadczenie lekarskie. Od 9 tygodnia pod opieką. Wpisana tylko jedna data w pierwszym trymestrze. Wezwałam do złożenia wyjaśnień odnośnie dat w drugim i trzecim trymestrze. Pani przyniosła zaświadczenie lekarskie ale od lekarza ze szpitala na innym druku niż wymagany do becika, że Pani była hospitalizowana 3 razy w szpitalu, wymienione są daty i który tydzień ciąży. Czy moge przyznać becikowe?
lekarz ze szpitala nie wypisze na ząswiadczeniu wg rozporządzenia, bo on stwierdza tylko, że Pani była hospiatlizowana, a nie pod opieką lekarską. Fakt na tym zaświadczeniu, mam daty przebywania w szpitalu i są w 20 tyg, 27 tyg i 35 tyg.
a jak przebywała w szpitalu to nie była pod opieką lekarza ????
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu oczywiście, że była pod opieką lekarską(medyczną. Po raz pierwszy mam taki przypadek. Zawsze te daty są umieszczone w zaświadczeniu wg rozporządzenia a tu na zaświadczeniu lekarskim nie wg rozporządzenia
dajcie kobiecie spokój ... .. przyznaj jej ten becik a teczkę schowaj głębiej i już
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes